Kate Middleton a dezvăluit că Prințul William nu-și mai dorește alți copii

Se pare că Prințul William se descurcă perfect cu trei copii, Kate Middleton dezvăluind că acesta nu-și dorește mărirea familiei.

Kate Middleton a dezvăluit că Prințul William nu-și mai dorește alți copii

Familia Ducelui și Ducesei de Cambridge este completă, Kate Middleton dezvăluind în timpul unui eveniment la care a participat ieri î Bradford că Prințul William nu-și dorește alți copii.

În timpul unei discuții cu Josh Macpalce, fan al familiei regale, care i-a spus că i-a trimis felicitări după nașterea fiecărui copil al Ducesei, Kate i-a spus că este puțin probabil ca ea să aibă un nou copil. „Nu cred că William mai vrea”, i-a spus aceasta tânărului în vârstă de 25 de ani.

Macplace, care suferă de autism și are sindromul DiGeorge, a îmbrățișat-o pe Ducesa de Cambridge, care i-a mulțumit pentru gestul său.

Nu este prima dată când Ducesa de Cambridge vorbește despre posibilitatea de a avea un al patrulea copil. În luna februarie a anului trecut, Kate a rămas impresionată de un bebeluș de cinci luni, spunând atunci că i se face dor să aibă nou-născuți în jurul ei. Întrebată dacă se gândește la un alt copil, aceasta a răspuns amuzată, „Cred că William ar fi puțin îngrijorat.”

Ducele și Ducesa de Cambridge au părut că se simt foarte bine la eveniment, în ciuda anunțului neașteptat făcut în urmă cu o săptămână de către Prințul Harry și Meghan Markle.

„William nu a lăsat să se vadă că este afectat de dramă”, a spus Rukshar Parveen, un alt fan prezent în mulțime. „Iubesc familia regală și sunt impresionată de el”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În timpul evenimentului de miercuri, Kate nu a putut să nu amintească de fiul cel mic, Prințul Louis. Jo Broadbent a vorbit cu Ducesa, dezvăluind că aceasta este mândră de copii ei. „Am întrebat-o cum sunt copiii. Ea a spus că Louis ‘se balansează’ și este foarte frumos să îl vadă crescând. Este foarte mândră de copiii ei, în mod evident.”

Citește și:
Kate Middleton a făcut un gest neașteptat, iar momentul a devenit viral

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people