Kate Bosworth s-a despărțit de soțul său, Michael Polish

Kate Bosworth și Michael Polish s-au despărțit după opt ani de căsnicie.

Kate Bosworth s-a despărțit de soțul său, Michael Polish

Actrița Kate Bosworth și regizorul Michael Polish s-au despărțit după aproape opt ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de cei doi, printr-o postare extrem de emoționantă, pe care Kate a publicat-o pe pagina sa de Instagram.

Mesajul a început cu un citat din filmul Big Sur, o peliculă cu o semnificație aparte pentru Kate și Michael. Cei doi s-au cunoscut în 2011 pe platourile de filmare ale acestui film.

„Începutul e de multe ori cea mai frumoasă parte a iubirii”, a continuat Kate. Artificii, magneți, rebeliune – atracție.” Chiar dacă pe parcursul relației lucrurile s-au schimbat, Kate a mărturisit că dragostea lor va dăinui pentru totdeauna. „În procesul despărțirii ne-am dat seama că iubirea noastră nu se va stinge niciodată. Conexiunea nu dispare pur și simplu. Iubirea devine mai profundă, inima se mărește.”

Aceasta a declarat că mariajul lor a fost o onoare incredibil de mare pentru amândoi. „Ce se întâmplă când ajungem la final și ne dăm seama că… suntem de-abia la început? Asta e iubirea”, a concluzionat Kate.

Mesajul a fost semnat „Kate + Michael”, iar potrivit declarației, cei doi vor continua să se vadă, mai ales fiindcă în momentul de față lucrează la un proiect comun. De asemenea, postarea a fost însoțită de o fotografie emoționantă cu ei, în care îi putea vedea sărutându-se.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kate Bosworth (@katebosworth)

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară, mai multe persoane publice arătându-și dragostea și susținerea față de cei doi. Elizabeth Chambers, care la rândul său s-a despărțit recent de actorul Armie Hammer, a scris: „Vă trimit amândurora multă dragoste și putere”, „Foarte frumos scris. Vă urez mult succes și sper să mergeți mai departe”, a comentat Rita Wilson.

Ultima fotografie cu cei doi a fost publicată în luna februarie a acestui an pe contul de Instagram a lui Kate. Imaginea a fost însoțită de o declarație de dragoste, așa că vestea despărțirii a fost un adevărat șoc pentru fanii lor.

Citește și:
Bill Gates și Melinda Gates au divorțat în mod oficial. Ce a obținut soția miliardarului în urma divorțului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people