Justin Timberlake a avut parte de un incident neobișnuit la Paris Fashion Week

Justin Timberlake și Jessica Biel au fost prezenți la Paris Fashion Week, iar cei doi au avut parte de incident mai puțin plăcut.

Justin Timberlake a avut parte de un incident neobișnuit la Paris Fashion Week

Justin Timberlake și Jessica Biel au luat parte la prezentarea de modă Louis Vuitton pentru primăvara-vara anului 2020. Însă, cei doi au avut de un incident mai puțin obișnuit.

În timp ce ei mergeau, Vitalli Sediuk, care este cunoscut drept un farsor care hărțuiește celebritățile de la Hollywood, l-a apucat de picior pe Justin, chiar pe covorul roșu. Mai mulți fotografi au imortalizat acest moment, iar Sediuk și-a acoperit fața, în timp ce îl apucase de picior pe Justin.

Justin Timberlake și Jessica Biel au fost extrem de surprinși și nu au știu cum să reacționeze. O sursă a declarat pentru People faptul că Justin nu s-a simțit atacat de către Sediuk și că a scăpat fără să fie rănit. „El nu a fost atacat. Este doar o situație care a părut să iasă de sub control. Justin este bine. Acel băiat doar i-a atins piciorul,” a declarat acea sursă.


Vitalii Sediuk este cunoscut pentru farsele pe care le-a făcut de-a lungul timpului vedetelor pe covorul roșu la mai multe evenimente din Moscova, Los Angeles, Paris și Franța. Un incident care a ajuns destul de repede cunoscut a fost atunci când s-a prăbușit pe scenă la Premiile Grammy, în anul 2013, în spatele lui Jennifer Lopez și Pitbull, în timp ce îi înmânau un premiu lui Adele.

Ba mai mult, el chiar a petrecut și două zile în închisoare, după ce a săvârșit mai multe activități ilegale la un eveniment sportiv și a fost condamnat, timp în care trebuia să facă și consiliere psihiatrică. Cu toate astea, Sediuk declară despre el faptul că: „Sunt un băiat normal. Nu sunt nebun. Fac asta doar de distracție.”

„Nu ar trebui să se supere pe mine. Ar trebui să îmi mulțumească pentru faptul că arăt cât de ușor pot lua contact și că ar trebui să întărim securitatea. Desigur, nu spun să nu vorbească cu fanii, ci doar să aibă grijă.”

Citește și:
Jessica Biel a publicat un video adorabil cu Justin Timberlake și fiul lor în vârstă de 4 ani

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people