Jude Law, de nerecunoscut pe străzile din Londra

Actorul Jude Law a fost surprins recent pe străzile din Londra, iar fanii acestuia au fost impresionați de transformarea acestuia.

Jude Law, de nerecunoscut pe străzile din Londra

Jude Law ne demonstrează că vrea să se mențină în formă! Actorul în vârstă de 47 de ani a fost surprins recent de către paparazzi pe străzile din Londra, în timp ce alerga. Însă nu acest lucru a atras atenția fanilor, ci mai degrabă întreg aspectul actorului a ridicat semne de întrebare.

Îmbrăcat în haine sport, Jude Law și-a lăsat barba să crească, fiind o diferență vizibilă între look-ul care l-a consacrat pe actor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @judelaw.russianfans (@judelaw.russianfans) pe

Zilele trecute el a mai fost surprins la o cofetărie din Primrose Hill, un cartier din Londra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @judelaw.russianfans (@judelaw.russianfans) pe

În luna mai, a fost dezvăluit faptul că actorul va fi din nou tată. Fanii actorului au aflat că soția acestuia, Phillipa Coan, este însărcinată după ce ei au ieșit împreună în oraș, iar fotografii i-au surprins în imagini în care se vede că Phillipa are o burtică de gravidă vizibilă prin haine. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de pregnant.celebrities (@pregnant.celebrities) pe

Vestea a venit la scurtă vreme după ce actorul a mărturisit într-un interviu că și-ar mai dori să aibă copii. Așa încât se pare că faptul că Jude Law va fi din nou tată a fost prevestit chiar de el. „Familia îi implică și pe copiii mei care sunt acum tineri adulți… și apoi cei mici sunt așa o bucurie și mă simt așa de bine cu ei. Îmi place la nebunie, așa încât nu văd de ce nu am mai avea un alt copil. Sunt foarte norocos să fiu împreună cu cineva de care sunt îndrăgostit nebunește. Ideea de a avea mai mulți copii mi se pare minunată.”

După aflarea veștii, o sursă a declarat că „el și Philippa sunt foarte fericiți împreună și încântați că își vor mări familia. Toată lumea este entuziasmată de venirea pe lume a copilului.”

Pe 1 mai, Jude Law și Phillipa Coan au aniversat un an de la căsătorie. Jude Law s-a căsătorit cu Phillipa Coan în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Old Marylebone Town Hall din Londra. Ei sunt împreună din 2015.

Jude Law a mai fost căsătorit cu actrița Sadie Frost. Cei doi au divorțat în 2003 și au împreună trei copii: Rafferty, în vârstă de 23, Iris, de 19 ani și Rudy, de 17 ani. Actorul mai are două fete din relații anterioare, pe Sophia, în vârstă de 10 ani, cu modelul Samantha Burke și pe Ada, de 5 ani cu Catherine Harding.

Citește și:
Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună pe ecrane!

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people