Jon Bon Jovi vorbește despre starea de sănătate a fiului său, după ce s-a infectat cu coronavirus

Jon Bon Jovi a oferit detalii cu privire la starea de sănătate a fiului său, Jacob, după ce s-a infectat cu noul coronavirus acum câteva luni.

Jon Bon Jovi vorbește despre starea de sănătate a fiului său, după ce s-a infectat cu coronavirus

Jon Bon Jovi, în vârstă de 58 de ani, a vorbit deschis despre starea de sănătate a fiului său, Jacob, precum și a celorlalți colegi de trupă, după ce aceștia au contractat virusul la începutul acestui an.

Jon Bon Jovi a mărturisit că fiul său, Jacob, în vârstă de 18 ani, a avut o formă ușoară, spre deosebire de David Bryan și Everett Bradley, membrii Bon Jovi.

„La Jacob a fost ușor. A fost chiar la începutul bolii. A avut un tip de infecție care afectează zona intestinală”, a declarat Jon Bon Jovi pentru Extra. El a adăugat că Jacob, care credea că a contractat virusul în martie, „s-a recuperat complet și rapid.”

Cu toate astea, David Bryan, în vârstă de 58 de ani, și Everett Bradley, de 57 de ani, au avut forme mult mai grave ale infecției cu coronavirus. „David Bryan a avut într-adevăr o formă gravă.. La fel și Everett Bradley. Am văzut mulți cunoscuți care și-au pierdut viața. Nu este de glumă cu asta. Purtați masca. Faceți ceea ce trebuie pentru că este cât se poate de real.”

Trupa lui Jon Bon Jovi ar fi trebuit să aibă un concert în această vară, însă, în urma restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, a fost anulat. De asemenea, a fost anulată și lansarea noului său album. „Acum trebuie să facem mai multe sacrificii. Nu știu când anume ne vom relua activitatea. Nu cred că prea curând. Un concert rock nu prea poate avea loc fără mulțime”, a mai spus liderul trupei Bon Jovi.

În luna martie, Jon Bon Jovi a vorbit despre autoizolarea sa și a familiei sale pe durata pandemiei de coronavirus, dezvăluind faptul că el crede că fiul lui de 17 ani are o formă de Covid-19. „Întreaga familie este împreună, copiii sunt cu noi. Suntem aici deja de 15 zile, nu că țin socoteala. Toată lumea este aici, Jacob a avut o formă ușoară a virusului, care afectează partea intestinală”,  a declarat Jon Bon Jovi într-un interviu pentru ET.

Jon Bon Jovi avea și o explicație cu privire la modul în care fiul său s-ar fi îmbolnăvit. „A luat virusul de la unii dintre tinerii care au fost pe la noi, care au fost testați și diagnosticați pozitiv și au avut toate simptomele importante. După ce au plecat, noi am respectat toate protocoalele recomandate de autorități.”

Citește și:
Actrița Alyssa Milano mărturisește că se luptă cu pierderea părului din cauza infecției cu noul coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people