John Cena s-a căsătorit în secret

John Cena și iubita lui, Shay Shariatzadeh, sunt împreună de mai puțin de doi ani.

John Cena s-a căsătorit în secret

Se pare că luptătorul și actorul John Cena s-a căsătorit la începutul săptămânii cu iubita lui, Shay Shariatzadeh, într-o ceremonie secretă. Cei doi erau împreună din luna martie a anului trecut, dar și-au făcut publică relația atunci când au apărut împreună pe covorul roșu la premiera filmului Playing with Fire din octombrie.

La premiera filmului în care interpretează rolul principal, John Cena a vorbit despre bucuria de a împărți această experiență cu partenera lui: „Ce este atât de special la această seară este că, indiferent de ce alte proiecte voi mai obține, acest film va avea mereu o semnificație specială pentru că am obținut acest rol special și am și cunoscut pe cineva special”. 

John Cena și Shay Shariatzadeh au avut ulterior mai multe apariții publice, dar cei doi au intrat în atenția publicului după premiera Dolittle, când Shay a fost surprinsă purtând un inel pe degetul inelar. „Avea un inel cu o piatră imensă! Se țineau de mână când i-am observat”, a declarat atunci o sursă pentru E! News, dar cei doi nu au făcut nicio declarație pe acest subiect la momentul respectiv.

Înainte de relația cu Shay Shariatzadeh, John Cena a fost logodit cu vedeta de reality show Nikki Bella, dar cei doi s-au despărțit în mai 2018. „Deși a fost o decizie dificilă, continuăm să ne respectăm unul pe altul. Vă cerem să ne respectați intimitatea în aceste momente”, a spus atunci luptătorul. Aparent, logodnica l-a părăsit chiar cu puțină vreme înainte de căsătorie, pentru că nu împărtășeau aceeași viziune despre viitor: „Nikki a visat mereu să aibă o familie, iar John nu își dorea copii, așa că aceasta a fost cauza despărțirii lor. Amândoi sunt dedicați carierelor lor, dar Nikki își dorește mai mult”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Citește și:
Melania Trump vorbește despre experiența ei cu Covid-19 și dezvăluie că fiul ei, Barron, a fost și el testat pozitiv cu coronavirus

Foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people