Prințul William și Kate Middleton au publicat un videoclip adorabil cu copiii lor

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au stat de vorbă cu celebrul naturalist britanic, David Attenborough, iar videoclipul a devenit viral.

Prințul William și Kate Middleton au publicat un videoclip adorabil cu copiii lor

Recent, copiii Prințului William și ai Ducesei de Cambridge, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au stat de vorbă cu celebrul naturalist britanic, David Attenborough. Cu această ocazie, cei trei membrii ai familiei regale au putut să îi adreseze cercetătorului mai multe întrebări legate de animale si de mediul înconjurător.

Prima intrebare a venit din partea Prințului George, care l-a intrebat pe David Attenborough „Care este următorul animal care va dispărea?”

„Să sperăm că nu va dispărea niciunul, pentru că există multe lucruri pe care le putem face când animalele sunt în pericol de dispariție. Le putem proteja”, a afirmat David.

Prințesa Charlotte a declarat că îi plac păianjenii și a vrut să afle dacă și celebrul naturalist britanic îi împărtășește pasiunea. „Iubesc păianjenii și mă bucur că și ție îți plac. Cred că sunt niste creaturi minunate. Nu știu de ce oamenii se tem de ei. Cred că este din cauză că au opt picioare, mult mai multe decât noi și dacă ai opt picioare le poți mișca în orice direcție, așa că nu poți ști încotro se îndreaptă păianjenul.”

Ultima intrebare a venit din partea Prințului Louis care l-a intrebat pe David „Care este animalul tău preferat?”.

„Cred că maimuțele îmi plac cel mai mult, pentru că sunt atât de amuzante. Pot sări peste tot, nu mușcă, bine… cel puțin unele. Dacă ești un pic atent, nu mușcă. Sunt atât de amuzante și îmi plac mult”, a răspuns Attenborough.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We’ve got some questions for you, @DavidAttenborough…🌍🕷️🐒

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) pe

Ducele și Ducesa de Cambridge au lansat în decembrie anul trecut Premiul Earthshot, iar acum, acestei inițiative i s-a alăturat și David Attenborough. Scopul acesteia este de a „inspira noua generație de gânditori, lideri și visători” să vină cu idei ce pot ajuta planeta.

„Premiile noastre vor răsplăti progresul în toate sectoarele industriei și societății, nu doar în tehnologie. Premiile ar putea fi acordate unei palete largi de persoane, echipe sau colaborări – oameni de știință, activiști, economiști, lideri, guverne, bănci, companii, orașe, și țări – oricine aduce o dezvoltare substanțială sau are o contribuție remarcabilă la rezolvarea provocărilor noastre de mediu”, anunța familia regală, potrivit site-ului www.earthshotprize.org.

Citește și:
Unchiul lui Kate Middleton le-a transmis un mesaj agresiv Prințului Harry și lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people