Joe Biden, moment emoționant alături de nepotul său la ceremonia de învestire

Joe Biden și Beau, nepotul său, au dansat pe melodia Lovely Day interpretată de Demi Lovato.

Joe Biden, moment emoționant alături de nepotul său la ceremonia de învestire

Ieri, Joe Biden a depus jurământul de învestire în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii. Ceremonia a fost urmată de o emisiune specială, Celebrating America, prezentată de actorul Tom Hanks. Printre artiștii care au urcat pe scenă s-a numărat și Demi Lovato, care a interpretat melodia Lovely Day, și care a reușit să îl facă pe noul președinte să danseze alături de nepotul său.

În imagine îl putem vedea pe Biden ținându-l în brațe pe Beau, nepotul său în vârstă de un an, în timp ce dansau și se bucurau împreună de spectacolul oferit de Demi.

Scena emoționantă a fost extrem de apreciată de public, multe persoane afirmând chiar că acesta a fost momentul lor preferat din întreaga ceremonie.

„Ești normal sau tocmai ai plâns când l-ai văzut pe Joe Biden ținând un bebeluș în brațe și dansând în fața familiei sale?”, a scris un fan pe Twitter.

„Momentul meu preferat: Joe Biden țînându-și în brațe nepotul și dansând cu el”, a fost mesajul lăsat de un alt susținător al noului președinte.

Hunter Biden, fiul lui Joe, s-a căsătorit cu Melissa Cohen în mai 2019, iar anul trecut, cei doi au devenit părinți. Cuplul a ales ca micuțul să poarte numele Beau, în semn de omagiu pentru fratele lui Hunter, Beau Biden, care a murit în 2015, la vârstă de 46 de ani din cauza cancerului.

Pe lângă discursurile ținute de Joe Biden și Kamala Harris, programul special Celebrating America a cuprins o mulțime de momente artistice. Pe scenă au urcat nume importante din industria muzicală americană, precum Justin Timberlake și Ant Clemons, care au cântat melodia Better Days, Bruce Springsteen a interpretat cântecul Land of Hope and Dreams, Jon Bon Jovi a încântat publicul cu Here Comes the Sun a celor de la The Beatles, iar John Legend a cântat un cover al melodiei Feeling Good.

Citește și:
Ținutele monocrome au dominat ceremonia de învestire. Care sunt semnificațiile culorilor alese de invitate?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Mai multe din video