JLo și Ben Affleck au petrecut iar timp împreună, în Miami

JLo și Ben Affleck au petrecut din nou timp împreună, în Miami. Cele două celebrități au fost fotografiate pe balconul aceleiași case, dând speranțe fanilor care speră la o nouă relație a cuplului.

JLo și Ben Affleck au petrecut iar timp împreună, în Miami

JLo și Ben Affleck au petrecut din nou timp împreună, de data aceasta în Miami, unde au fost surprinși de presă relaxându-se pe terasa unei case închiriate. Presupunerile despre reunirea celebrului cuplu după 17 ani de la anterioara lor relație, una dintre cele mai mediatizate la debuturile internetului, i-au făcut pe fani să spere că dragostea dintre cei doi mai are o șansă.

Iar așteptările lor nu sunt complet neîntemeiate, dat fiind că JLo și Ben Affleck s-au văzut din nou, după ce au fost surprinși cu câteva săptămâni în urmă atât în Los Angeles, cât și într-o călătorie către Montana, acolo unde Affleck deține o cabană de schi într-un complex de lux, alături de alți proprietari faimoși, precum Bill Gates și Justin Timberlake.

La două săptămâni după călătoria în Montana, JLo și Ben Affleck au petrecut ceva timp împreună în Miami, unde Lopez se află pentru a lucra la un proiect. Duminică, cântăreața și actrița a fost văzută zâmbitoare și relaxată, plecând dintr-o locuință particulară, alături de fostul ei partener, de care s-a despărțit în 2004, după ce în în 2003 cei doi își anulaseră planurile de nuntă cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc.

Surse din apropierea lui Lopez au declarat că aceasta nu se grăbește să oficializeze în vreun fel relația cu Affleck, dar că „A fost dintotdeauna obsedată de Ben. Ei întotdeauna s-au iubit.” Reluarea relației cu Affleck vine după ce Lopez a anunțat că a rupt logodna de Alex Rodriguez, care a declarat recent pe Instagram că este gata de „un nou început în viața lui”.

Acum, JLo și Ben Affleck au petrecut timp împreună în Miami, deși cei doi nu au fost fotografiați alături, dar au apărut succesiv pe balconul casei unde se presupune că locuiește Lopez pe durata proiectului, aceasta purtând o rochie bleu casual, iar Affleck bucurându-se ocazional de o țigară.

Citește și:
Reacția Reginei Elisabeta a II-a după declarațiile șocante făcute recent de Prințul Harry

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people