Jennifer Lopez, una dintre marile iubiri ale raperului P. Diddy

Premiile Grammy 2000. Toata lumea isi aminteste de spectaculoasa aparitie pe care a avut-o Jennifer Lopez, aparitie ce a facut istorie, nu numai din punct de vedere al modei, cat si al Internetului.

Jennifer Lopez, una dintre marile iubiri ale raperului P. Diddy

17 ani mai tarziu, presa inca vorbeste despre rochia Versace deja devenita iconica pe care cantareata a purtat-o la decernarea premiilor muzicale.

Iubitul cantaretei din acea perioada, cu care de altfel s-a si prezentat la eveniment, cunoscutul raper Diddy, afirma ca a stiut ca acea rochie avea sa schimbe jocurile, nu numai pentru ea, cat si pentru industria modei. Ne imbunatatisem stilul si modul in care puteam folosi moda'.

Impactul pe care rochia l-a avut s-a reflectat si asupra Internetului, directorul companiei Google, Eric Schmidt, afirmand ca rochia Versace a fost o sursa de inspiratie in lansarea unui motor specializat in cautarea imaginilor pe Internet, Google Images.

Diddy, pe numele sau real Sean Combs spunea de asemenea ca J Lo a fost fara indoiala una dintre marile sale iubiri. Relatia celor doi a durat doi ani, din 1999 pana in anul 2001 si s-a incheiat din cauza infidelitatilor raper-ului. Cu toate acestea, Diddy afirma ca s-a bucurat pentru atentia pe care frumoasa cantareata a castigat-o cu acel moment, fiindca o merita intru totul.

In prezent, Jennifer Lopez este iubita jucatorului de baseball Alex Rodriguez cu care tocmai a petrecut o vacanta romantica la Paris.

Citeste si:
Jennifer Lopez si Alex Rodriguez, impreuna intr-o vacanta romantica si … costisitoare

Text: Gabriela Calitoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people