Jennifer Lopez și Ben Affleck vor organiza o nuntă de trei zile. Când va avea loc marele eveniment

Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc o nuntă ce va ține trei zile, iar marele eveniment va fi organizat până la cel mai mic detaliu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck vor organiza o nuntă de trei zile. Când va avea loc marele eveniment

Jennifer Lopez și Ben Affleck își sărbătoresc nunta de vis la o lună după ce s-au căsătorit în secret în Las Vegas. Cei doi plănuiesc o petrecere ce se va întinde pe trei zile și va fi demnă de paginile revistei Vogue, după cum a relatat Page Six.

Jennifer Lopez și Ben Affleck organizează nunta în acest weekend

Cele trei zile de „celebrare intimă pentru familie și prieteni” vor începe din acest weekend cu o cină de repetiție vineri, potrivit surselor. Ceremonia propriu-zisă va avea loc sâmbătă, iar cuplul își va încheia weekendul cu un grătar și un picnic duminică alături de cei dragi.

Lopez, în vârstă de 53 de ani, este de așteptat să poarte o rochie couture Ralph Lauren personalizată, făcută în Italia, iar sursele susțin că revista Vogue va documenta călătoria ei vestimentară pentru acest weekend. Page Six a relatat anterior că planificatorul de evenimente de pe lista vedetelor, Colin Cowie, se află în spatele tuturor detaliilor pentru celebrarea lor fastuoasă. În trecut, el a organizat evenimente pentru personalități precum Oprah Winfrey, Michael Jordan și chiar Lopez.

„Totul va fi despre J.Lo. Ben vrea ca toată atenția să se concentreze asupra ei în ziua cea mare”, a declarat sursa pentru Page Six.

Aceleași surse au declarat că Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck și Drea de Matteo sunt câteva dintre vedetele care fac parte din lista de invitați a cuplului. De asemenea, TMZ a raportat luna trecută că evenimentul va avea loc pe proprietatea lui Affleck din Riceboro, Georgia.

Cei doi s-au întors din luna de miere

Recent, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întors din luna de miere din Paris. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze romantice pe stradă, în timp ce se țineau de mână sau se sărutau. După câteva zile petrecute în Orașul Iubirii, la scurt timp după nunta surpriză din Las Vegas, Jennifer și Ben și-au reluat îndatoririle profesionale, înainte de nuntă.

 Starul din The Town a fost nevoit să se întoarcă în Statele Unite după luna de miere de la Paris. Chiar dacă Ben Affleck a trebuit să se întoarcă la Los Angeles, o sursă apropiată cuplului a dezvăluit pentru HollywoodLife că el și Jennifer Lopez au fost înțelegători cu privire la necesitatea de a petrece timp separat pentru muncă.

Citește și:
Anca Serea, detalii inedite despre relația cu Adrian Sînă. Cum se înțeleg cei doi, după 11 ani de când sunt împreună

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people