Jennifer Lopez vorbește despre infidelitatea lui Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a răspuns, într-un interviu recent, acuzațiilor de infidelitate adresate viitorului ei soț, Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez vorbește despre infidelitatea lui Alex Rodriguez

După doar trei zile de la anunțul logodnei celor doi, Jose Canseco, un fost jucător de baseball, l-a acuzat pe Alex Rodriguez că a înșelat-o pe Jennifer Lopez cu fosta lui soție: „J.Lo habar n-are că Alex o înșală cu fosta mea soție, Jessica, biata fată nu are nici cea mai mică idee cine este el de fapt', a scris Jose în primul mesaj, după care au urmat alte detalii despre presupusa infidelitate. „Eram lângă ea acum câteva luni când a sunat-o. Alex Rodriguez te provoc la un meci de box oricând vrei. Pot fi supus și testului cu poligraf pentru a dovedi că ceea ce spun despre Alex Rodriguez este adevărat', a continuat Jose.

Având în vedere bucuria de care erau înconjurați Alex și Jennifer la acel moment, cuplul nu a răspuns în niciun fel comentariilor, însă J. Lo a admis într-un interviu recent că nu a fost deloc deranjată de zvonuri: „Nu contează. Știu care este adevărul. Știu cine este el. El știe cine sunt.” La puțin timp după mesajele lui Canseco, fosta lui soție a negat afirmațiile de infidelitate.

„Suntem foarte fericiți. Nu vom permite ca alți oameni să intervină între noi și să ne spună cum este relația noastră. Știu deja cum este relația dintre noi”, a continuat Jennifer.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood încă de la începutul relației lor, din 2017. După cum majoritatea dintre fanii celor doi se așteptau, Alex a cerut-o în căsătorie pe Jennifer la începutul lunii martie, în timp ce erau într-o vacanță în Bahamas.

Citește și:
Scarlett Johansson aduce în discuție moartea tragică a Prințesei Diana, după ce a trecut printr-un incident înfricoșător cu paparazzi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people