Jennifer Lopez, pusă la încercare la filmările noului film în care va juca

Noul film în care va juca Jennifer Lopez este cu adevărat incitant, iar filmările din spatele scenei sunt cele care ne confirmă acest lucru.

Jennifer Lopez, pusă la încercare la filmările noului film în care va juca

Să fii actor nu este deloc ușor, iar Jennifer Lopez ne dovedește faptul că unele scene din filme sunt mai aproape de realitate decât ne-am fi așteptat.

Jennifer Lopez va avea rolul principal într-o nou film, Hustlers care are ca sursă de inspirație chiar viața reală. Actrița Constance Wu, care va face și ea parte din filmul Hustlers, alături de Jennifer Lopez a fost nevoită să vadă extrem de multe și a trebuit chiar să fie bătută, desigur doar pentru a intra în pielea personajului.

„Știam că este capabilă de acest rol”, a declarat Jennifer Lopez. „Este o scenă în care îi spun să răspundă la telefon, iar ea nu face acest lucru. Iar prima dată când am lovit-o, ea a început să fie mult mai agresivă decât mine. Iar în momentul acela, îi lovesc nasul cu telefonul. Ea chiar a intrat extrem de bine în pielea personajului.”

„Chiar sângerai”, i-a spus lui Constance, care nu se putea opri din râs. După întreaga scenă, Constance a asigurat-o pe Jennifer Lopez că este în regulă, iar nasul ei nu are nicio problemă. Avea doar o mică lovitură. „Eram chiar supărată, mă gândeam că i-am afectat destul de grav nasul. Mă gândeam că vor anula ședința foto. Am simțit cum ne-am apropiat în acele momente”, a spus Jennifer Lopez.

Pe lângă această scenă, mai este de menționat faptul că una dintre colegele lor, Cardi B, a asistat destul de uimită în spatele scenei la întreaga acțiune, fiind și îngrijorată că lucrurile pot fi mult mai grave. Ba mai mult, înainte să se filmeze următoarea scenă, ea a întrebat dacă ele chiar se vor lupta pe întreg parcursul filmului.

Jennifer Lopez a declarat că noul film în care va juca este o experiență care o va ajuta să fie mult mai puternică față de cum este în prezent.

Citește și
Jennifer Lopez dezvăluie un lucru pe care nu l-a făcut niciodată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people