Jennifer Lopez dezvăluie că a filmat scene aproape nud pentru pelicula Hustlers

Jennifer Lopez vorbește deschis despre scenele de striptease pe care le-a filmat pentru noul ei rol.

Jennifer Lopez dezvăluie că a filmat scene aproape nud pentru pelicula Hustlers

Într-un interviu acordat Entertainment Tonight, Jennifer Lopez, care a împlinit recent 50 de ani, a făcut dezvăluiri despre cel mai nou rol al său. În pelicula Hustlers, Lopez interpretează rolul unei dansatoare exotice, Ramona Vega, și a vorbit despre aspectele care au îngrijorat-o după ce a acceptat acest rol. Este vorba despre costumele sumare pe care a trebuit să le poarte la filmări.

Jennifer Lopez nu este străină de costume și ținute sumare, transparente sau sexy, însă susține că nivelul de nuditate din unele scene a fost mai mare decât s-ar fi așteptat.

„Nu este ca atunci când ești pe scenă și ai colanți, ciorapi și bodysuits. Acelea sunt costume sexy. Aici a fost vorba de un alt nivel. Pur și simplu ești acolo… dezbrăcată”, a precizat ea.

Deși nu este clar dacă Lopez chiar a filmat scene complet nud pentru această peliculă ce urmează a ajunge în septembrie în cinematografe, artista a dezvăluit că a avut emoții cu privire la a-și arăta atât de mult din corp pe marile ecrane.

„Semnezi pentru a fi actriță și accepți un rol… după ce faci acest lucru, trebuie să se obișnuiești cu propria ta persoană și să-ți spui că o să interpretezi rolul în cel mai bun mod posibil”, a declarat Lopez despre rolul din pelicula în care mai joacă și Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Lizzo și Cardi B.

Citește și:
Jennifer Lopez dezvăluie un lucru pe care nu l-a făcut niciodată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people