Jennifer Aniston si Reese Witherspoon vor juca din nou impreuna

Dupa ce au trecut 17 ani de cand Reese a aparut in serialul Friends pentru 2 episoade, in care a interpretat rolul lui Jill, sora lui Rachel (Jennifer Aniston), acestea s-au reunit acum pentru a prezenta o noua emisiune TV.

Jennifer Aniston si Reese Witherspoon vor juca din nou impreuna

Acum, cele doua prietene, Jennifer Aniston, in varsta de 48 de ani, si Reese Witherspoon, in varsta de 41 de ani, s-au reunit pentru un nou show TV care va avea la baza emisiunile TV de dimineata si scena mass-media din New York.

A post shared by @promistorytellersofficial on

Proiectul nu a fost inca lansat, insa este de asteptat sa fie difuzat de catre canalele premium de cablu si de catre serviciile de streamig, precum HBO si Netflix.

Proiectul are la baza o idee originala si este condus de fostul sef al HBO, Michael Ellenberg si noua sa companie de productie de film si de televiziune Media Res.

Pe langa acestia, la acest proiect mai sunt implicati si producatorii executivi Steve Kloves si Lauren Levy Neustadter, care colaboreaza cu compania de productie Hello Sunshine impreuna cu Reese. Jay Carson, scriitorul serialului House of Cards, se va ocupa si de scenariul aceastei emisiuni.
Acest proiect va fi primul show TV al lui Jennifer, de la terminarea serialului Friends, desi ea a mai jucat si in Dirt, 30 Rock, Cougar Town, Burning Love. Aceasta a avut o cariera de succes cu rolurile din filmele in care a aparut, printre care si „Were the Millers', Horrible Bosses' si Office Christmas Party'.

Citeste si:
Jennifer Aniston: „Serialul Friends nu ar putea exista astazi'

Reese, pe de alta parte, a castigat un Oscar pentru rolul ei din filmul Walk the Line' si a primit, de asemenea, o nominalizare pentru rolul din filmul Wild'. A mai fost nominalizata si pentru premiul Emmy, datorita rolului ei din serialul Big Little Lies.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people