Jennifer Aniston este pregătită să aibă o nouă relație

Se pare că Jennifer Aniston este pregătită de o nouă relație și în prezent nu unul, ci doi bărbați o curtează.

Jennifer Aniston este pregătită să aibă o nouă relație

Au trecut câteva luni de când Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat că s-au despărțit și se pare că actrița este pregătită să iasă din nou la întâlniri.

Potrivit Us Weekly, Jennifer are doi admiratori care încearcă să o cucerească, însă nimeni nu știe exact despre cine este vorba.

Deși identitatea celor doi bărbați a rămas secretă, au fost dezvăluite câteva indicii. Unul dintre cei doi bărbați s-a despărțit recent de soția lui și încearcă să o cucereasă pe Jennifer, iar cel de-al doilea bărbat lucrează în industrie și a început să colaboreze la un proiect cu actrița în urmă cu câteva luni. Se pare că niciunul nu este actor.

Prietenii actriței sunt fericiți că aceasta a început să iasă din nou la întâlniri. O sursă a declarat pentru US Weekly că „Le este greu să păstreze acest secret când ei sunt atât de fericiți că Jen este pregătită să meargă mai departe.”

Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat că se despart în februarie, după doi ani și jumătate de căsnicie. Potrivit declarației celor doi, aceștia au luat decizia de a se separa la finalul anului trecut.

În ultimele luni au circulat numeroase zvonuri potrivit cărora Theroux s-ar întâlni deja cu alte femei, printre ele numărându-se Petra Collins și Emma Stone. Reprezentanții actorului nu au comentat însă aceste zvonuri.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Jennifer Aniston și Justin Theroux au decis să se despartă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people