Jared Leto, prins în mijlocul unui protest violent la Roma

Jared Leto a fost victimă colaterală a protestelor anti-vaccin care au avut loc weekendul trecut în Roma.

Jared Leto, prins în mijlocul unui protest violent la Roma

Actorul premiat cu Oscar Jared Leto a declarat că a avut parte de gaze lacrimogene după ce s-a trezit, din greșeală, în mijlocul unui protest anti-vaccinare pe străzile Romei, sâmbătă seara.

„Am fost prins într-un protest în Italia”, a scris vedeta de 49 de ani, într-un story postat ieri pe Instagram. „Din ce am dedus, era vorba despre obligația de vaccinare / permisul verde. Mi-am luat gaze-n ochi, apoi m-am dus acasă.”

Leto a împărtășit cu fanii săi mai multe fotografii și videoclipuri care îi arătau pe protestatari într-o confruntare cu jandarmii.

Mii de oameni au protestat sâmbătă pe străzile capitalei italiene, ca reacție la o decizie a autorităților de a cere ca orice angajat care nu prezintă un certificat verde COVID să fie suspendat fără plată, începând cu 15 octombrie. Protestele au devenit violente după ce mai mulți manifestanţi, printre care numeroși membri ai grupării de extremă dreaptă Fuorza Nuova, au forţat cordoanele de poliţie din faţa biroului prim-ministrului Mario Draghi.

Certificatul verde atestă că deţinătorul a fost vaccinat anti-COVID-19, are dovada unui test negativ sau a trecut prin boală. De menționat că protestele au avut loc într-o țară în care 80% din totalul cetățenilor cu vârsta de peste 12 ani sunt complet vaccinaţi.

Părerea lui Jared Leto privind vaccinarea nu este cunoscută, însă Page Six a subliniat că actorul este în mod evident pro-mască. La un eveniment din cadrul New York Fashion Week din septembrie, el a fost surprins într-o fotografie în care părea să fie singurul participant cu fața acoperită.

Aparent, Leto, pe care îl vom vedea curând în House of Gucci în regia lui Ridley Scott, era în Italia împreună cu formația sa, 30 Seconds To Mars. După cum a anunțat actorul pe Instagram, pe 15 octombrie, aceeași zi în care Adele va face public noul ei videoclip, se va lansa și noul lor single, Wouldn’t Change a Thing.

Citește și:

Mădălina Ghenea, primele declarații despre rolul Sophiei Loren în House of Gucci

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people