Jane Fonda regretă că nu a avut curajul de a renunța la operațiile estetice

La vârsta de 80 de ani, Jane Fonda este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Actrița nu se sfiește, totuși, să admită că a apelat la intervențiile medicilor pentru a arăta mai tânără.

Jane Fonda regretă că nu a avut curajul de a renunța la operațiile estetice

În documentarul care urmează să debuteze pe 24 septembrie la HBO, „Jane Fonda in Five Acts”, actrița vorbește despre sentimentele contradictorii pe care le-a avut înainte de a apela la operații estetice.

„Pe de o parte, urăsc faptul că am simțit nevoia să-mi modific aspectul fizic pentru a simți că sunt bine. Îmi doresc să nu fi fost așa. Iubesc chipurile îmbătrânite. Iubesc chipul Vanessei Redgrave. Îmi doresc să fi fost mai curajoasă. Dar sunt ceea ce sunt”, spune Jane.

Jane Fonda a dezvăluit în documentar că a avut nevoie de medici pentru intervenții în jurul ochilor și pe linia maxilarului, deoarece „era sătulă să arate obosită când, de fapt, nu era”. Totuși, declarațiile sincere în privința procedurilor pot fi surprinzătoare pentru cei care au urmărit interviul cu Megyn Kelly, în 2017.

„Am citit că nu ești mândră că ai apelat la operații estetice. De ce nu?”, a întrebat-o Megyn, Jane răspunzând „Chiar vrem să vorbim despre acest lucru acum?”. Potrivit celor de la People, Jane vorbește în documentar și despre modul în care se menține în formă, practicând Pilates, „doar că mult mai rar acum”.

Cu toate acestea, vârsta lui Jane este mai mult decât un simplu număr, după cum și ea afirmă, „Vârsta este mai puțin cronologică și mai mult ține de atitudine”.

Citește și:
Jane Fonda, nemultumita de intrebarile despre operatiile estetice

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people