Jamie Dornan, starul din „50 Shades of Grey”, într-o ipostază cum nu l-ai mai văzut niciodată

Jamie Dornan ne demonstrează din nou că este tatăl perfect pentru fetițele sale și că nu refuză nicio provocare.

Jamie Dornan, starul din „50 Shades of Grey”, într-o ipostază cum nu l-ai mai văzut niciodată

Actorul Jamie Dornan ne-a făcut ziua mai frumoasă printr-o postare de-a dreptul specială! Acesta ne-a dezvăluit noua sa înfățișare și styling-ul făcut de către cele 3 fiice ale sale, Dulcie, Elva și Amelia. Jamie s-a lăsat fotografiat purtând o rochie roșie, o perucă albastru deschis cu codițe și niște pantofi cu toc cu print de șarpe.

În poză, actorul se află în camera de joacă a copiilor, înconjurat de jucării și de picturi. Acesta a intitulat postarea, „Joaca de-a mă costuma împreună cu ficele mele a luat o mică întorsătură. Faceți cunoștință cu Jenny (cu păr albastru). Este foarte dulce”.

Fotografia a fost realizată de soția sa și mama celor trei fete, Amelia Warner, care cu siguranță s-a amuzat pe acest subiect. La scurt timp după postare, secțiunea de comentarii a început să se umple destul de rapid, printre care și câțiva dintre prietenii săi, care au avut ceva de zis.

Prietenul actorului, Armie Hammer, s-a distrat și el cu această postare și a lasat în comentariu, „Joaca de-a mă costuma împreună cu ficele mele = aveam pantofi cu toc pe măsura mea și voiam să mă simt feroce”. La care Dornan a răspuns „😂Millie are piciorul mare”, pretinzând că el și soția sa poartă aceeași mărime la pantofi. Sam Claflin, starul din franciza The Hunger Games, s-a alăturat și el discuției spunând că Dornan „i-a făcut duminica mai frumoasă”, la care Jamie a răspuns că se așteaptă să i se întoarcă favorul săptămâna viitoare.

 

View this post on Instagram

 

Dressing up with my daughters took a turn. Meet Jenny (with the blue hair). Shes sweet.

A post shared by Jamie Dornan (@jamiedornan) on

Un lucru este sigur, Jamie își iubește foarte mult copiii și acesta chiar ar face orice ca să le pună zâmbetul pe buze, chiar și o transformare completă de look.

Actorul din franciza 50 Shades of Grey a vorbit recent despre dorința lui a avea mai mulți copii cu ocazia unui interviu cu Jimmy Kimmel pentru show-ul Jimmy Kimmel Live!. „O parte din mine simte că ar trebui să tragă linie după asta (referitor la nașterea micuței Amelia)”, a glumit acesta. „Dar, pe de altă parte, simt de parcă am făcut niște copii foarte reușiți. Poate pur și simplu vom continua să facem până când nu se mai poate – desigur, dacă și soția mea este dispusă. Totul ține de ea. Eu mă ocup de partea distractivă”, a glumit acesta.

Citește și:
Photoshop Fail! Kim Kardashian, din nou acuzată că și-a modificat… greșit.. pozele

Text: Alexandra Dima
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people