Iulia Vântur dezvăluie cine este actorul de la Bollywood pe care îl admiră. Și nu este vorba despre iubitul ei

Deși foarte mulți s-ar fi așteptat să spună Salman Khan, iată că Iulia Vântur și-a luat prin surprindere fanii cu acest răspuns.

Iulia Vântur dezvăluie cine este actorul de la Bollywood pe care îl admiră. Și nu este vorba despre iubitul ei

Iulia Vântur a preferat de-a lungul timpului să își păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor și puține au fost ocaziile în care a vorbit despre acest subiect. Însă, recent, vedeta a reușit să surprindă pe toată lumea cu o mărturisire pe care a făcut-o cu privire la trecutul său. 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Pinkvilla, Iulia Vântur a dezvăluit numele actorului indian pe care îl admiră. În ciuda faptului că mulți se așteptau să îl menționeze pe Salman Khan, vedeta a spus că este vorba despre altcineva, fiind vorba tot de un star care se bucură de celebritate la Bollywood. 

„Există unul pe care îl admir de când eram copil și îl cheamă Kabir Bedi. Obișnuiam să îl urmărim în România în serialul Sandokan. El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir. Îmi amintesc că l-am întâlnit și a fost o mare bucurie pentru mine. Cu o altă ocazie, când cântam la un spectacol, el era chiar acolo, mă încuraja și mă simțeam atât de binecuvântată pentru acel moment, știind că persoana pe care o apreciez din copilărie era acolo și mă încuraja. A fost un moment special pentru mine”, a declarat Iulia Vântur pentru Pinkvilla. 

Iulia Vântur trăiește de zece ani o poveste de dragoste alături de Salman Khan. Fosta prezentatoare TV și celebrul star de la Bollywood au păstrat discreția cu privire de relația lor. Fanii celor doi se întreabă când anume se vor căsători, însă, se pare că Iulia Vântur și Salman Khan nu își fac planuri pentru a face acest pas.

Iulia Vântur dezvăluit într-un interviu pentru Bollywood Hungama faptul că nu consideră că este atât de importantă căsătoria, ci mai degrabă să fie fericită alături de partenerul său și să petreacă timp alături de el. 

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: „Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?”. A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a declarat Iulia Vântur. 

În ceea ce îl privește pe Salman Khan, acesta a făcut declarații surprinzătoare despre căsătorie. 

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da”, a declarat actorul în cadrul unui interviu pentru Bombay Times.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Cristina Ciobănașu cu cuplul Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people