Irina Rimes și-a făcut o schimbare de look în izolare

Irina Rimes și-a surprins fanii cu un nou look și putem spune că o prinde de minune.

Irina Rimes și-a făcut o schimbare de look în izolare

După cum ne spunea chiar luna trecută pentru rubrica „24 de ore în izolare cu…”, Irina Rimes este hotărâtă să folosească tot acest timp pentru autodezvoltare, relaxare și familie.

Iar mai nou, și-a surprins fanii de pe Instagram cu un nou look, care de altfel, o prinde foarte bine. Celebra cântăreață s-a tuns scurt și arată complet diferit față de cum o știam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

Fanii au avut numai cuvinte de laudă cu privire la noul look al artistei.

 

View this post on Instagram

 

💊

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

Această perioadă pare să fie una prielnică pentru cântăreață. Acum o săptămână, Irina Rimes lansa ultimul videoclip, la piesa Băiatul meu frumos. Acesta cuprinde imagini din concertele susținute în cadrul turneului Cosmos.

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scenă cu mine. este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și in jurul căruia mi s-a învârtit universul până când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau să urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau să simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei”, a declarat atunci Irina Rimes.

Melodia face parte de pe albumul Cosmos și este în trending pe YouTube, unde a făcut aproape 500.000 de vizualizări în doar trei zile, pe canalul oficial.

Irina Rimes le-a mai transmis fanilor în articolul recent de pe ELLE următoarele: „Vă iubesc și abia aștept sa ne întâlnim la următorul concert. Doresc tuturor sănătate și aveți grijă de voi și de cei din familia voastră.”

Citește și:
7 ținute de purtat când lucrezi de acasă, inspirate de Carrie Bradshaw din Sex and the City'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people