Irina Rimes, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru muzică: „M-am îndepărtat de familie”

Irina Rimes a făcut mărturisiri despre sacrificiile și compromisurile pe care le-a făcut pentru cariera ei muzicală.

Irina Rimes, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru muzică: "M-am îndepărtat de familie"

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes artiste din România. Chiar dacă acum se bucură de o mulțime de aprecieri din partea fanilor și de piese care strâng un număr impresionant de vizualizări, a făcut și sacrificii pentru a fi cântăreața de astăzi. 

Irina Rimes face parte dintr-o familie de econimiști și era firesc să urmeze o carieră în același domeniu. Cu toate astea, nu a mers pe acest drum și a ales să facă muzică. Într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”, cântăreața a dezvăluit care a fost momentul care i-a schimbat parcursul și cum a ajuns să studieze la Conservator. 

„În drum spre Chișinău, unde mergeam să dăm la facultate, am luat doi oameni pe drum, la ocazie. Întâmplător, erau profesori la Conservator și au spus, după ceva timp de conversație în care au aflat ce vor să facă părinții mei: „De ce vreți să stricați drumul fetei? Daca fata cântă și vrea să facă asta, de ce nu mergeți să o dați la Conservator?”. Cumva, ăla a fost momentul în care totul s-a schimbat și părinții mei au decis să mergem la Conservator. Eu, atunci, îmi lăsam părinții să decidă.”

Irina Rimes a povestit că își lăsa părinții să decidă pentru ea, considerând că aceștia își doresc tot ceea ce este mai bine pentru ea. 

„Și din respect pentru deciziile lor și pentru că mă gândeam că își doresc ce e mai bun pentru mine. Poate pentru că eram prea cu capul în nori și trebuia cineva să mă aducă mereu pe pământ și aceștia erau părinții mei. Am făcut patru ani de Conservator, după care am intrat la un concurs care se numea Fabrica de Staruri, unde nu am câștigat, dar am mers până la finală.”

Irina Rimes a vorbit și despre sacrificiile pe care le-a făcut până acum pentru proiectul ei muzical. Cântăreața a recunoscut care au fost compromisurile din carieră și a mărturisit că s-a îndepărtat de familia ei, pe care nu o vizitează atât de des. 

„Adevăratele sacrificii cred că le-am făcut în momentul în care a trebuit să aleg. Familia sau concertul? Prietenul sau jobul? Sacrificiul poate fi momentul când trebuie să mergi la o nuntă în familie și nu te duci pentru că ai Untold sau Neversea sau un alt concert. Eu mă duc de două ori pe an acasă.

Eu m-am îndepărtat de familie. Eu am avut atât de mult de muncă la un moment dat, că dacă nu aveam treabă de făcut cu familia sau cu anumiți oameni… Dacă n-am nicio treabă cu tine, nu exiști. Dacă nu ești în programul meu, în calendar, scris acolo în agendă, nu exiști. A existat perioada asta în care m-am îndepărtat pentru că nu erau în agendă. Au venit ei, dacă nu m-am dus eu către ei, au venit ei către mine și m-au înțeles, m-au susținut și mă susțin în fiecare zi, în fiecare secundă. Ei au fost acolo dintotdeauna”, a declarat Irina Rimes în emisiunea „La Măruță.” 

Citește și:
Cum se înțelege Viviana Sposub cu fetițele pe care George Burcea le are din relația cu Andreea Bălan

Foto: Instagram

Vezi şi locuri de vizitat în Chișinău – cele mai cunoscute atracții turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people