Irina Mohora este însărcinată cu al doilea copil

Vedeta TV Irina Mohora va deveni mamă pentru a doua oară.

Irina Mohora este însărcinată cu al doilea copil

Vedeta TV Irina Mohora va deveni mamă pentru a doua oară. Ea a dezvăluit pe contul său de Instagram că este însărcinată pentru a doua oară și va avea o fetiță.

Irina Mohora le-a făcut o surpriză chiar în a doua zi de Paște celor care o urmăresc pe Instagram și a dezvăluit că este însărcinată în 7 luni cu al doilea copil.

„I have a new love to share. My baby girl.🌸🌸🌸 (Am o nouă dragoste să împărtășesc cu voi. Fetița mea – n.red.) Sarbatoare cu bucurii! Paste fericit!”, a scris Irina Mohora în descrierea imaginilor postate pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Mohora (@irinamariamohora)

Irina Mohora, una dintre cele mai apreciate vedete TVR, este căsătorită din 2014 cu omul de afaceri Marius Badea și împreună au un băiețel, Zian Mina, în vârstă de 4 ani și jumătate. Vedeta împărtășește des imagini adorabile cu băiețelul ei pe contul de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Mohora (@irinamariamohora)

Cererea în căsătorie a venit în ziua în care am împlinit un an de relație, la Paris. Atunci am spus da şi acela a contat cel mai mult. Aveam doar 20 de ani şi eram îndrăgostită până peste cap. Chiar acum, când mă gândesc nu îmi vine să cred cum a trecut timpul, cât de repede şi câte amintiri frumoase am adunat. Nu ne-am grăbit şi am trăit fiecare etapă a relaţiei noastre. Un act nu ar fi adăugat valoare relaţiei noastre, nici nu ar fi făcut-o mai frumoasă, prin urmare nu a fost o prioritate….. Am fost mereu unul alături de celălalt, am învăţat din greşeli, am învăţat să ne iubim şi mai mult, să ne sprijinim, să apreciem ceea ce avem”, spunea Irina Mohora acum ceva vreme despre relația cu soțul ei.

Citește și:
Nadia și Bart Conner au celebrat nunta de argint. Povestea lor de dragoste în imagini

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people