Ioana Filimon, declarații după ce a fost descalificată de la „Bravo, ai stil”

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil” au fost foarte surprinși de anunțul că Ioana Filimon a fost descalificată.

Ioana Filimon, declarații după ce a fost descalificată de la „Bravo, ai stil”

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil” au fost foarte surprinși de anunțul făcut în weekend, chiar în timpul emisiunii, că Ioana Filimon a fost descalificată. Cea care a dat vestea a fost Ilinca Vandici, iar potrivit mai multor surse citate de presă motivul pentru care Ioana Filimon a fost descalificată îl reprezintă faptul că ar fi pus în discuție familia Mădălinei Pamfile.

În cadrul show-ului Ilinca Vandici a declarat: „Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificata și nu mai face parte din competiția noastră. Nicio reacție?”

Viviana Sposub: „Am aflat și noi azi, de fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit. Și am presupus că nu mai vine.”

llinca Vandici: „Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurle au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise. Acesta este regulmentul emisiunii la care toate, fară nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum.”

Ioana Filimon a fost în centrul atenției în ultima perioada la „Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza unui conflict pe care l-a avut cu Mădălina Pamfile. Cele două și-au spus replici dure, iar disputa s-a lăsat și cu lacrimi din partea Mădălinei, care a susținut că Ioana a adus în discuție un subiect extrem de sensibil și anume familia ei.

Într-un interviu acordat publicației Cancan, Ioana Filimon a vorbit despre planurile ei și viața dincolo de emisiunea de la Kanal D. „Sunt în Timișoara și mă ocup de afacerea mea în continuare… La București nu mai vreau să mă întorc! Vreau să mă retrag din lumina reflectoarelor. Dau viața de Capitală pe Timișoara, gata! Nu știu dacă e vorba neapărat de vârstă, dar acum e mai bine pentru mine să-mi văd de treburile mele. Mi-am făcut damblaua cu Bucureștiul, am stat acolo, am tot făcut chestii, acum trebuie să mă ocup și de mine și de viitorul meu”, a declarat fosta Miss România.

Citește și:
De ce fanii cred că Mira și Mario Fresh formează un cuplu. Imaginea care a lansat speculații

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people