Invitațiile de nuntă ale lui Kit Harington și Rose Leslie sunt cu tematică… „Game of Thrones”

Surpriză!

Invitațiile de nuntă ale lui Kit Harington și Rose Leslie sunt cu tematică... „Game of Thrones”

Nu e, de fapt, deloc surprinzător că două dintre starurile din „Game of Thrones' care, ca prin coincidență, se și căsătoresc anul acesta, au ales timbre… cu chipul lui Jon Snow pe ele!

Kit Harington și Rose Leslie și-au început relația pe platourile de filmare „Game of Thrones', jucând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din serie – Jon Snow și sălbatica Ygritte.

Acum, cei doi se căsătoresc în viața reală, iar invitațiile lor de nuntă au timbre cu chipul lui Jon Snow pe ele. Amuzant, nu?

Deși cei doi au declarat, conform publicației Metro, că au organizat nunta foarte repede de teama scurgerii de informații secrete despre ceremonie și eveniment către publicul larg, se pare că nu s-au putut abține și au folosit, pe plicurile în care au trimis invitațiile aceste timbre speciale.

Poșta britanică a lansat o ediție specială de timbre cu tematică „Game of Thrones' la începutul lui 2018 așa că Rose Leslie și Kit Harington au profitat de ocazie și au achiziționat din acestea!


Conform Daily Mail, la nunta celor doi, care va avea loc într-un castel din Scoția, sunt așteptați aproximativ 200 de invitați.

Citeste si:
Kit Harington a plans pentru finalul „Game of Thrones'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people