Interviul lui Oprah cu ducii de Sussex a fost filmat chiar înainte de ruptura finală dintre aceștia și Casa Regală

Interviul lui Oprah cu ducii de Sussex, care dă deja emoții Casei Regale britanice, a fost realizat chiar înainte ca aceștia să răspundă mesajului oficial al reginei, care le-a retras toate îndatoririle.

Interviul lui Oprah cu ducii de Sussex a fost filmat chiar înainte de ruptura finală dintre aceștia și Casa Regală

Interviul lui Oprah cu Meghan Markle și prințul Harry este deja cel mai anticipat eveniment televizat al momentului, dat fiind că acesta va fi făcut public după ruptura finală între cei doi protagoniști și Casa Regală a Marii Britanii. Cei doi au acordat deja interviul, chiar înainte de mesajul oficial al bunicii lui Harry, Regina Elisabeta a II-a, prin care aceasta le retrăgea celor doi îndatoririle publice care veneau împreună cu titlurile lor.

Astfel, interviul lui Oprah a avut loc în zilele de miercuri și joi, în condițiile în care anunțul palatului a venit vineri. Surse apropiate celebrei realizatoare TV Oprah Winfrey au dezvăluit că momentul în care aceasta a luat interviul îi oferă un acces extraordinar în despărțirea care a zguduit Casa Regală. Oprah ar fi zburat către casa ducilor de Sussex, din Santa Barbara, cu avionul său privat în valoare de 50 de milioane de lire sterline, după ce a petrecut o perioadă în Hawaii, lucrând la documentarea interviului.

Interviul lui Oprah este, de altfel, încă un motiv de nemulțumire pentru regină, care nu a fost anunțată că nepotul ei are de gând să facă dezvăluiri despre viața lui și, implicit, despre Casa Regală. Relația dintre Oprah Winfrey și ducii de Sussex datează de multă vreme, aceasta fiind și invitată la exclusivista nuntă a celor doi, și este tocmai de aceea un motiv de îngrijorare, pentru că se presupune că cei doi sunt foarte relaxați în preajma ei și, ca atare, mai dornici să povestească detalii intime. Oprah a fost și una dintre susținătoarele cuplului în decizia acestora de a părăsi Marea Britanie.

Ce trebuie să știi despre interviul lui Oprah cu ducii de Sussex?

Interviul care a creat deja controverse înainte să apară va fi difuzat pe data de 7 martie, iar surse din aproprierea cuplului susțin că acesta reprezintă modul în care Meghan Markle crede că își va recupera vocea, după ani în care a fost nevoită să se supună rigorilor Casei Regale, renunțând la comunicări neoficiale pe propriile pagini de socializare.

Interviul lui Oprah apare într-un moment delicat pentru familia regală, dat fiind că prințul Philip, duce de Edinburgh și bunicul lui Harry, în vârstă de 99 de ani, se află de câteva zile în spital, ca o măsură de precauție, dată fiind vârsta lui înaintată și sănătatea fragilă.

Însă o altă sursă apropiată cuplului princiar susține că interviul lui Oprah este unul extrem de riscant pentru Meghan și Harry, dat fiind faptul că „drama din ultimele săptămâni arată că show-ul lui Oprah va fi aur din punctul de vedere al audiențelor. Oprah știe cum să îi facă pe oameni să vorbească despre sentimentele lor și să îi îndrume pe o cale pe care cu siguranță o vor regreta.”

Se estimează că interviul lui Oprah va fi cel mai important moment de deschidere a unor persoane care au făcut parte din Casa Regală, de la celebrul interviu al Prințesei Diana din 1995. Între timp, aproape jumătate dintre britanici nu sunt de acord cu gestul lui Harry și al lui Meghan Markle de a vorbi public despre perioada petrecută alături de Casa Regală.

Citește și:
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au dezvăluit numele băiețelului lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people