Interviu exclusiv: MEGAN FOX – O frumusete cu picioarele pe pamint

Iubitoare de animale,dar si de cumparaturi, Megan Fox vorbeste despre filme, dragoste si frumusete. Citeste povestile secrete ale unei fete frumoase pe care ti-ai dori s-o ai drept cea mai buna prietena.

In fiecare an apare in topul celor mai sexy femei din lume, iar numele ei este unul dintre cele mai cautate pe internet. Joaca intr-un nou film – Friends with Kids, – alaturi de atragatorul Jon Hamm, iar Giorgio Armani insusi a ales-o ca imagine si totodata muza pentru intreaga linie de produse de infrumusetare si parfumuri a casei Armani.
 
In ultimul timp, Megan Fox alege sa se refugieze in propriul camin, mai degraba decit sa-si faca aparitia la petrecerile hollywoodiene. O intilnim in Los Angeles, undeva in partea de vest a Hollywood-ului, intr-o dimineata de mai. Megan Fox apare neinsotita, la volanul unui SUV ne­gru, cu geamuri fu­murii. Este mica si dragalasa, poarta o sapca bine fixata pe cap, blugi, o camasa in dungi si slapi. Observ tenul de portelan, ochii de un albastru meta­lic, parul negru, si­lueta miniona, dar vo­lup­toasa in acelasi timp, chiar opusul aspectului ano­re­xic. Muzica anilor ’50 incinge atmosfera: Ma­rilyn Monroe cinta "Diamantele sint cele mai bu­ne prietene ale fetelor", in timp ce Megan Fox este la machiaj. Incepe sedinta foto, este ta­cu­ta si cauta doar aprobarea carismaticei fo­togra­fe Kayt Jones, urmindu-i sirguincioasa fie­care indicatie. „Este foarte rapida, a fost distractiv si usor!”, a spus Megan dupa aceea.
 
Cind o privesti pe Megan, nu poti sa nu observi ca toate pozele ii reusesc perfect. Lumina ii ca­de pe fata intr-un mod ideal. Este incredibil de foto­genica, magnetica chiar. Mereu atenta si profesionista, citeodata zimbitoare, Megan Fox reuseste sa pozeze cu maiestrie chiar si stind in cada, sarind de pe trambulina, aranjind citi­va bujori sau preparind limonada in casa. Cu siguranta, a tinut secret talentul ei de „gos­podina perfecta”! A avut si citeva pretentii, desigur: propriul ma­ke-up artist, propriul hair stilist, asistentul personal, bucatarul personal, costumiera, precum si zo­na ei privata; abia am indraznit sa vorbim cu ea, sa ne apropiem de ea.
 
Simti ca este pu­ter­ni­ca, rezervata si discreta si nu atit de ext­ro­ve­rtita pe cit a pa­rut atunci cind a jucat in rolul de mecanic sexy, alaturi de De­cep­ticons, pe planeta Hollywood. Pe atunci apa­rea scan­dalos de sexy, bronzata, plina de ta­tua­je si poate chiar bisexuala. Dar ce mai conteaza? Dupa ce a sedus fie­care barbat in fil­mul "Jennifer’s Body," s-a maritat cu Brian Austin Green si acum isi scoa­te pe rind fiecare tatuaj. Putem numi asta perioada post-rebeliune? La 25 de ani, cea care se caracterizeaza ca fiind „extrem de ambitioasa”, se afla pe o cale sigura si ascendenta. Drumul ei inceput in Tennes­see si continuat in Cali­for­nia, cu o mica incursiu­ne in Florida, se pregateste acum sa atinga apo­geul.
 
Lista de proiecte a lui Megan Fox – actri­ta, producatoarea si in acelasi timp muza – este nesfirsita. Ea reprezinta linia de frumusete Gior­gio Armani, un par­teneriat sexy-chic americano-italian si, mai mult, va aparea intr-un nou film – Friends with Kids, la ince­­pu­tul lui 2012, o comedie in care il are ca partener pe sar­man­tul Jon Hamm (din Mad Men). De parca nu ar fi de ajuns, in prezent are si un proiect cu regizorul Judd Apa­tow. O am pe frumoasa Megan Fox in fata mea, pregatita sa-mi raspunda la intrebari, foarte relaxata, privindu-ma fix cu ochii mari albastri. Urmeaza o discutie lejera intre fete, la o cana de ceai verde.
 
ELLE: Ai devenit imaginea unica a liniei de beauty Giorgio Armani – produse de machiaj, cosmetice si parfumuri, precum si a liniei Ar­ma­ni Code, dupa colaborarea cu cea de lenjerie si blugi. Cum a inceput acest proiect?
Megan Fox: Am purtat tinute Armani de cite­va ori pe covorul rosu si cred ca acesta este mo­dul prin care ajungi sa fii luat in vizor de o ca­sa de moda. Nici nu-mi mai aduc aminte e­xact cum s-a petrecut prima intilnire. Am inceput prin a poza pentru linia de blugi si lenjerie, am continuat cu o cola­borare pentru linia de cosmetice, apoi pentru parfumul Armani Code si pentru cea de beauty. Treptat, totul s-a transformat intr-un proiect de anvergura.
 
ELLE: Care este relatia ta cu Giorgio Ar­ma­ni?
M.F.: Este mereu foarte amabil si atent, este un barbat scund, dar foarte puternic si atit de stoic. Este un adevarat simbol si se poarta ca atare; de aceea este minunat sa te afli in preajma lui. Dar e si foarte prietenos si binevoitor. Si imi trimite flori de ziua mea!
 
ELLE: Care este viziunea ta asupra fru­mu­se­tii?
M.F.: As spune simplitate si eleganta, cu o nota de senzualitate.
 
ELLE: Dar secretele tale de infru­mu­se­ta­re?
M.F.: Dorm, beau apa si ceai verde, fac sport, evit expunerea pe timp indelungat la soare si gindesc pozitiv.
 
ELLE: Esti dependenta de moda?
M.F.: Sint dependenta, in sensul ca iu­besc sa intru pe site-ul Shop Bop. Sint cu ade­varat de­pendenta de el. Chiar daca sint intr-o ade­va­rata depresie sau trista din cau­za vreunui lucru, daca intru pe Shop Bop si cumpar ce­va… e clar, sint dependen­ta de cum­pa­ra­tu­ri, pentru ca atunci cind imi cumpar lucruri mi se eli­bereaza en­dor­fi­na in corp si dintr-o data ma simt mai bine.
 
ELLE: Care este stilul tau personal?
M.F.: Ma oboseste atit de tare sa fiu mereu stilata, eleganta si pe tocuri, incit in timpul liber a­leg haine extrem de conforta­bile. Dar tin sea­ma de moda, stiu cum trebuie sa ma imbrac.

ELLE: Care este cea mai mare slabiciune a ta?
M.F.: Greu de ales intre zahar si pantofi.
 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people