Semnificatia din spatele rochiei verzi din dantela a lui Kate Middleton

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a avut o aparitie stralucitoare la Gala Caritabila National Portrait Gallery din Londra.

Semnificatia din spatele rochiei verzi din dantela a lui Kate Middleton

Kate Middleton este o aparitie extrem de stilata pe covorul rosu, indiferent de ocazia la care este prezenta. De data aceasta, participand la Gala Caritabila National Portrait Gallery din Londra, seara trecuta, Ducesa de Cambridge a ales sa poarte piese semnate de 3 designeri britanici, printre care si o superba rochie lunga, verde, din dantela.rochia verde din dantela

Rochia despre care vorbim, semnata Temperley London, a fost aleasa parca special pentru acest eveniment. De altfel, fiecare alegere vestimentara facuta de Kate Middleton este bine gandita si respecta anumite reguli (scrise sau nescrise). Dar care este insemnatatea din spatele rochiei purtate de Kate Middleton seara trecuta?

Ei bine, chiar faptul ca aceasta poarta semnatura unui designer britanic comunica totul despre ocazia evenimentului si despre scopul Galei Caritabile National Portrait Gallery. Asta pentru ca aceasta Gala Caritabila isi propune sa stranga bani pentru o institutie britanica recunoscuta pe plan mondial. Ce alta alegere vestimentara ar fi putut fi mai potrivita pentru Ducesa?

De asemenea, si accesoriile, adica cerceii si poseta, sunt semnate tot de designeri britanici: Kiki McDonough si Wilbur & Gussie. Prin aceasta tinuta si prin accesorizarea pe care a ales-o, Kate Middleton a reusit, din nou, sa aduca un omagiu locului sau natal – Regatul Unit.

Citeste si:
Cele mai stylish tinute purtate de Ducesa de Cambridge in timpul vizitei in Paris

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people