INNA, imagini și declarații în exclusivitate din vacanța în Santorini

INNA se află în această perioadă în vacanță în Santorini și ne-a dezvăluit primele ei impresii, dar și ce se află în bagajul ei de vacanță.

„Mă bucur foarte tare atunci când am timp între concerte să petrec puțin timp în care să mă relaxez, mai ales dacă este un loc cu soare. De vreo 3 ani îmi tot pun pe lista Santorini. Ohhh, well… vă scriu de aici, din binemeritata mini vacanță, că doar curând a fost ziua mea; Merită vizitat, peisajul este extraordinar, mâncarea delicioasă și localnicii foarte amabili”, ne-a povestit INNA.

Artista ne-a dezvăluit și ce se află în bagajul ei de vacanță. Și s-ar putea să te surprindă care au fost alegerile ei vestimentare pentru această vacanță de poveste. „Merg cu rucsacul…am trei tricouri albe, trei negre, o rochie sexy neagră basic (pentru orice eventualitate), bineînțeles și pantaloni, albi și negri. Mă machiez doar pentru lumina apusului ca să îmi iasă selfie-uri amazing”, a mai adăugat ea.

Imaginile pe care INNA le-a postat pe Instagram au fost foarte apreciate de fanii ei, ea profitând de zilele de vacanță și pentru a le transmite un mesaj important. „Recunosc. N-am citit de ceva timp o carte și oricât de mult prefer să ascult povești direct de la oamenii pe care îi întâlnesc, tot în carte pot să citesc de mai multe ori pasajele care îmi plac fără să deranjez pe cineva să-mi repete. Lăsând gluma la o parte, campania inițiată de Curtea Veche ar trebui să ne aducă puțin mai aproape de tainele cititului. În ultimul timp, am citit poezii în limba spaniolă, așa m-am inspirat pentru albumul YO'. Acum citesc Oameni normali' de Sally Rooney, o nuvelă de dragoste. Vă salut din Santorini! Voi ce carte ați citit ultima dată? #etimpulsacitim”

Citește și:
#ELLETrendsParty: INNA, despre modă și muzică (VIDEO)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people