Încă o dovadă că Keanu Reeves este cel mai simpatic actor de la Hollywood

Keanu Reeves este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood și cu siguranță numărul fanilor săi va crește considerabil după ce vei citi cea mai recentă știre despre el.

Încă o dovadă că Keanu Reeves este cel mai simpatic actor de la Hollywood

La începutul acestei săptămâni, Keanu Reeves se afla într-un avion comercial care zbura de la San Francisco la Los Angeles, însă, înainte de destinație, avionul a trebuit să facă o aterizare de urgență în Bakersfield, California.

Cum aeroportul pe care au aterizat era unul dezafectat, pasagerii au început să își facă probleme cu privire la modul în care vor fi transportați la Los Angeles.

În avion se afla și Brian Rea, un caricaturist, care a decis să documenteze întreaga experiență, mai ales că în rol principal îl avea pe Keanu Reeves. „Deci, m-am suit în avion cu Keanu.. El este foarte amabil. A făcut fotografii, a vorbit despre cele mai recente proiecte ale sale cu doi angajați ai liniei aeriene. El a stat cu două rânduri în fața mea. Am adormit. Și, dintr-o dată, avionul nostru, cu Keanu la bord, a trebuit să aterizeze de urgență la Bakersfield. Ne-au anunțat la un moment dat că de acolo vom fi luați cu un autocar”, a povestit Brian.

Nu te gândi că Reeves s-a comportat ca orice altă vedetă, cerând tratament preferențial. Ba din contră. El a cerut companiei aeriene să ofere pasagerilor mai multe opțiuni, varianta aleasă fiind o călătorie cu un autocar supraetajat, timp de două ore, până la Los Angeles. Pe toata durata călătoriei, el a citit pasagerilor informații inedite despre Bakersfield și a cântat cu aceștia muzică country.

Nu putem nega că ne-ar fi plăcut enorm să fim și noi în acel autobuz!

Citește și:
Winona Ryder crede că este căsătorită cu Keanu Reeves. Ceremonia, oficiată de un preot în România!

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people