Winona Ryder crede că este căsătorită cu Keanu Reeves. Ceremonia, oficiată de un preot în România!

Cine spune că acțiunea din filme nu poate ajunge realitate? Poate nu la nivel major, însă există o linie foarte subțire între ficțiune și viața reală.

Winona Ryder crede că este căsătorită cu Keanu Reeves. Ceremonia, oficiată de un preot în România!

Cel mai bun și mai recent exemplu îl constituie actrița Winona Ryder. Starul din serialul „Stranger Things” a explicat într-un interviu recent că ea crede că este căsătorită cu Keanu Reeves. Mai exact, ceremonia ar fi avut loc în 1992 când cei doi au filmat împreună pelicula „Dracula”, regizată de Francis Ford Coppola și având la baza celebra carte a lui Bram Stoker.

În film, Winona Ryder a interpretat rolul tinerei Mina Murray, logodnica lui Jonathan Harker, personaj jucat de Keanu Reeves.

Există în film o scenă celebră în care cele două personaje se căsătoresc. Potrivit declarațiilor făcute de Winona Ryder, se pare că regizorul Francis Ford Coppola a apelat pentru scena respectivă la un preot român, care a oficiat nunta celor doi conform cutumei bisericești.

„Jur că eu cred că suntem căsătoriți în viața reală”, a declarat Ryder. „Am filmat scena și preotul a făcut întreaga slujbă religioasă. Așa că eu cred că suntem căsătoriți”.

Keanu Reeves nu își amintește foarte multe detalii despre această scenă, chiar a întrebat-o pe Winona dacă „am spus da” când a fost întrebat dacă vrea să o ia în căsătorie. Ryder i-a amintit că respectiva scena a fost filmată chiar de Valentine’s Day, lucru care l-a făcut pe Reeves să exclame „Oh, Doamne, suntem căsătoriți”.

Să le urmăm casă de piatră? Poate ne vor lămuri în următoarele interviuri căci ar trebui să știi că Ryder și Reeves joacă împreună într-un noul film a cărui tematică este … ai ghicit.. căsătoria. Pelicula se numește „Destination Wedding” și a fost lansată în acest an însă nu știm dacă va ajunge și pe marile ecrane din România.

Citește și:
Tragica poveste de viață a lui Keanu Reeves

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people