Împăcarea cuplului Brad Pitt & Jennifer Aniston – misiunea lui Kanye West!

După divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie în 2016, urmat de cel dintre Jennifer Aniston și Justin Theroux, milioane de fani au început să spere la o împăcare a cuplului Pitt-Aniston.

Împăcarea cuplului Brad Pitt & Jennifer Aniston – misiunea lui Kanye West!

Brad Pitt și Jennifer Aniston au divorțat în 2005, însă au păstrat legătura, în special în ultimii ani. Mai mult decât atât, în acest moment chiar se poate spune că sunt prieteni dacă ținem cont de faptul că Pitt a fost prezent la petrecerea dată în cinstea zilei de naștere a lui Aniston.

Printre milioanele de fani care încă mai speră la o împăcare a celebrului cuplu se numără și controversatul Kanye West. Probabil nu știai, dar mai nou, Kanye West și-a asumat un nou rol, cel de și pastor și organizează săptămânal un eveniment denumit „Sunday Service”, în care un grup gosspel interpretează piesele sale și el susține și discursuri cu tentă religioasă. Numeroase celebrități au participat la aceste evenimente, printre care Busy Philipps, Orlando Bloom și logodnica lui, Katy Perry, aceasta fiind și fiică de pastor.

Într-un interviu acordat publicației Heat, Kanye a dezvăluit faptul că „poate determina pe oricine să vină la slujbă”. Mai mult, se pare că el crede că „îi poate convinge pe Brad Pitt și Angelina Jolie să se împace și să redevină un cuplu, iar acest lucru să se întâmple chiar în timpul unei astfel de slujbe. Ar fi o reclamă extraordinară pentru Kanye. În plus, el este foarte ambițios deci le va lansa cu siguranță invitația. În afară de acest cuplu iconic, Kanye speră să îi convingă și pe Selena Gomez, Nicole Kidman, Lindsay Lohan și Sandra Bullock să participe la eveniment”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Kanye West.

Citește și:
Angelina Jolie și Brad Pitt încearcă să ajungă la o nouă înțelegere pentru a fi singuri cât mai repede

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people