Imagini inedite cu Ștefan Bănică și familia lui pregătindu-se de sărbători

Ștefan Bănică are o relație extrem de apropiată cu familia lui, iar drept dovadă stau aceste imagini.

Imagini inedite cu Ștefan Bănică și familia lui pregătindu-se de sărbători

Ștefan Bănică este destul de discret în ceea ce privește viața personală și puține au fost ocaziile în care a vorbit despre familia sa.

Însă, recent, Ștefan Bănică a filmat alături de familia lui un videoclip care s-a desfășurat la Palatul Snagov. Surpriza a fost că la aceste filmări au participat mai multe persoane importante din viața artistului, precum Lavinia Pîrva, partenera sa, Radu Ștefan, fiul lui, dar și colega lui de scenă, Emilia Popescu, relatează Click!.

În ultima vreme, Ștefan Bănică a mai apărut cu diverse ocazii alături de fiul său, Radu Ștefan, care a fost admis în acest an la UNATC I. L. Caragiale, secția Actorie, urmând astfel aceeași carieră precum cea a celebrului său tată.

În luna septembrie, Ștefan Bănică a apărut alături de fiul său în cadrul emisiunii „Chefi la cutițe”, fiind surprinși într-o ipostază inedită.

În ceea ce privește viața de familie, Ștefan Bănică a vorbit în cadrul unui interviu despre asta, dar și despre fiul lui, Alexandru, pe care îl are alături de Lavinia Pîrva. Pandemia mi-a „dăruit” timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a declarat Ștefan Bănică pentru revista Viva.

„Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor”, a adăugat artistul pentru sursa citată.

Citește și:
Gina Pistol dezvăluie ce probleme de sănătate are în ultimul trimestru de sarcină

Foto: Instagram, Click

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people