Imagini în exclusivitate de la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu

Alessandra Stoicescu a oferit imagini în exclusivitate pentru ELLE de la petrecerea micuței Sara Maria Francesca.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu și-au botezat fetița sâmbătă, pe Sara Maria Francesca, în vârstă de trei luni. Botezul micuței a avut loc la Parohia „Sfânta Vineri” Pajura, una dintre cele mai frumoase biserici ortodoxe din capitală.

Și așa cum ne așteptam, petrecerea organizată după botez a fost una fabuloasă, la care au fost prezenți 300 de invitați, printre care și prieteni apropiați ai prezentatoarei TV. Micuța Sara Maria Francesca a avut două perechi de nași, iar la petrecere a fost îmbrăcată într-o ținută Dolce&Gabanna din dantelă ivoire, primită în dar de la nași.

Alessandra Stoicescu a ales să poarte o rochie Alberta Ferretti, bijuterii Roberto Coin cu diamante și pantofi Dior, „care, în ciuda tocului de 12 centimentri, au fost extrem de comozi”, a declarat Alessandra Stoicescu pentru ELLE.

Printre invitații la petrecere s-au numărat Andreea Berecleanu și soțul său, Constantin Stan, Mirela Vaida, Sabina Iosub, Adrian Ursu, Dan Negru, Oana Turcu, Cristian Brancu, Ion Cristoiu, Mircea și Mihaela Geoană. Atmosfera a fost întreținută de Mirela Vaida și Maria Dragomiroiu. Alessandra Stoicescu a oferit o atenție extrem de mare la detalii, iar invitații s-au putut bucura de o sală specială pentru dans, dar și cei mici au avut un program special cu animatori, iar astfel părinții s-au putut distra și relaxa.

Ea și soțul său, Sergiu Constantinescu, au ales să îi pună fetiței lor și numele de Maria deoarece se așteptau ca ea să se nască în jurul acelei sărbători. „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Fetiţa se va numi Sara şi Maria pentru că noi ştiam că se va naşte în august când este această sărbătoare. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel, a declarat Alessandra Stoicescu într-o emisiune de la Antena 3.

Alessandra Stoicescu a devenit mamă pe data de 29 iulie. Recent, ea și soțul său, Sergiu Constantinescu au sărbătorit șase ani de la căsătorie. 

Citește și:
Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița

Foto: Lovelight Photography

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people