Imagini de familie inedite cu Blake Lively, Ryan Reynolds și fiicele lor

Blake Lively și Ryan Reynolds au fost surprinși alături de două dintre fiicele lor în timp ce se plimbau pe străzile din New York.

Imagini de familie inedite cu Blake Lively, Ryan Reynolds și fiicele lor

Blake Lively și Ryan Reynolds au fost surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din New York alături de cele două fiice ale lor. Cuplul a făcut o oprire la o patiserie locală de unde au cumpărat mai multe produse.

Atât Blake, cât și Ryan purtau ținute relaxate. Actrița în vârstă de 33 de ani cunoscută publicului larg pentru rolul său din serialul Gossip Girl purta o șapcă, un palton lung, o pereche de pantaloni de trening, pe care i-a accesorizat cu o pereche de pantofi sport.

În ceea ce îl privește pe Ryan, acesta a optat pentru o cămașă casual, o pereche de pantaloni într-o nuanță măslinie și o șapcă neagră. Fetița lor, Inez, în vârstă de patru ani, a ales să se plimbe cu o trotinetă roz, pe care a accesorizat-o cu o cască de protecție în aceeași nuanță. Iar Betty, în vârstă de un an, era purtată de mama sa, Blake Lively, într-un marsupiu pentru bebeluși.

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au căsătorit în septembrie 2012 și au împreună trei fiice: James, Inez și Betty. Deși Ryan Reynolds este unul dintre cei mai cunoscuți actori ai Hollywood-ului și deține afaceri în diferite domenii, acesta afirmă că cel mai greu rol pe care îl are este cel de tată. Actorul a mărturisit că a avea trei fete este o adevărată provocare și că niciodată nu știe la ce să se aștepte din partea lor. „Asta mă ține treaz noaptea. Am trei fete. Sunt ca niște cuburi Rubik, niciodată nu poți să le dai de cap”, a glumit actorul într-un interviu acordat recent, anunță E Online.

Blake Lively și Ryan Reynolds au vorbit despre mișcarea Black Lives Matter și modul în care intenționează să îți crească cele trei fetițe în cadrul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare. „Noi nu am fost niciodată nevoiți să ne pregătim copiii pentru ce s-ar putea întâmpla dacă te oprește mașina poliției pe drum. Nu știm cum e să trăiești așa zi de zi. Nici nu ne putem imagina nivelul de teamă și de furie al acestor oameni. Ne simțim rușinați știind că ne-am permis să nu ne informăm cum trebuie în trecut despre cât de adânc înrădăcinat este acest rasism sistemic.”

În același mesaj, Blake și Ryan mărturisesc că și-au educat copiii diferit față de cum au fost ei educați: „Vrem să ne autoeducăm legat de experiențele celorlalți și să vorbim liber cu copiii noștri despre toate acestea… în special despre complicitatea noastră involuntară. Despre avantajele, ignoranța și greșelile noastre.”

Citește și:
Adele a dezvăluit imagini inedite cu ocazia zilei sale de naștere

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people