Imagine RARĂ cu Andreea Marin alături de fiica ei, Violeta, și fiul lui Ștefan Bănică

Andreea Marin participă în această seară la decernarea premiilor UCIN 2020, iar apariția ei pe covorul roșu a fost una inedită.

Imagine RARĂ cu Andreea Marin alături de fiica ei, Violeta, și fiul lui Ștefan Bănică

Purtând o rochie stylish semnată V:PM Atelier, Andreea Marin a fost prezentă în această seară la la Teatrul Național din București unde se desfășoară Gala Premiilor UCIN 2020. În cadrul evenimentului, Andreea Marin va oferi două dintre cele mai valoroase premii în cinematografia românească, așa cum chiar vedeta a declarat pe contul ei de Instagram în urmă cu puțin timp.

Însă Andreea Marin nu a venit singură la prestigiosul eveniment, ci însoțită de fata ei, Violeta, pe care o are din căsătoria cu Ștefan Bănică. Prezent la eveniment a fost și Radu Ștefan Bănică, fiul în vârstă de 17 ani al lui Ștefan Bănică, o ocazie perfectă pentru ca cei doi frați să facă o fotografie inedită alături de Andreea Marin.

Radu Ștefan Bănică a moștenit pasiunea pentru teatru a tatălui și bunicului său, el jucând deja în mai multe piese de teatru la Teatrul de Comedie din București.

Ziua de azi este una foarte importantă pentru Andreea Marin, ea anunțând că se întoarce în televiziune începând din această toamnă cu o emisiune la Televiziunea Română, Vedeta va prezenta la TVR, începând din această toamnă, de pe 12 octombrie, o nouă emisiune și a făcut primele declarații despre ipostaza în care o vom regăsi. În această emisiune, Andreea Marin va sta faţă în faţă cu oameni adevărați, în poveștile cărora privitorii se vor regăsi negreșit.

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV.” Andreea Marin a adăugat că: „Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.”

Andreea Marin a vorbit despre formatul pe care îl va prezenta, dar și ce așteptări are de la emisiunea pe care o va prezenta. „M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent.”

Citește și:
Ștefan Bănică, într-o ipostază inedită alături de fiul lui, Radu

Foto: ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people