Helen Mirren a fost confundată cu iubita lui Keanu Reeves și a avut cel mai bun răspuns

Primele imagini cu Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, împreună pe covorul roșu au creat atât încântare, cât și confuzie în rândul fanilor.

Helen Mirren a fost confundată cu iubita lui Keanu Reeves și a avut cel mai bun răspuns

Keanu Reeves, în vârstă de 55 de ani, a decis să facă publică relația pe care o are Alexandra Grant, partenera sa de afaceri, prin apariția pe covorul roșu la evenimentul LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci care a avut loc în Los Angeles.

Încă din momentul în care fotografiile au început să circule pe internet, fanii actorului au fost șocați de asemănarea dintre Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, și celebra actriță Helen Mirren, în vârstă de 74 de ani.

Așa cum poți observa și tu în imaginea de mai sus, chiar există multe asemănări, chiar dacă diferența de vârstă dintre cele două este una considerabilă: amândouă au aceeași nuanță de păr, pomeți proeminenți și trăsături faciale similare.

Helen Mirren a aflat de comparațiile pe care le fac fanii (unii chiar au crezut că ea este iubita actorului) și a făcut și câteva declarații cu privire la acest subiect. „Am văzut asta”, a declarat Helen pentru Entertainment Tonight. „Este un lucru foarte flatant pentru mine pentru că, precum vedeți, ea este o persoană foarte drăguță”.

Helen Mirren și Keanu Reeves se cunosc de foarte mulți ani, însă între ei există doar o relație de amiciție. Taylor Hackford, soțul lui Helen Mirren, a regizat pelicula The Devil’s Advocate, în care Keanu a interpretat rolul principal. „Îl cunosc pe Keanu foarte bine. A făcut un film cu soțul meu și este cea mai adorabilă și plăcută persoană”, a mai declarat Mirren. „Așadar, ea este o fată foarte norocoasă și sunt sigură că și el este un băiat foarte norocos”.

Citește și:
Alexandra Grant: 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre iubita lui Keanu Reeves

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people