Heidi Klum are un nou iubit și îl cunoști cu siguranță!

Supermodelul în vârstă de 44 de ani a fost fotografiat sărutându-se cu un star rock pe care îl cunoști cu siguranță!

Heidi Klum are un nou iubit și îl cunoști cu siguranță!

Heidi Klum, supermodel și personalitate TV, faimoasă acum pentru show-ul Americas Got Talent, din Statele Unite, are o nouă relație.

Heidi a fost fotografiată sărutându-se cu nimeni altul decât… Tom Kaulitz, cunoscutul cântăreț care face parte din trupa Tokio Hotel, trupă care a făcut ravagii în rândul adolescentelor acum câțiva ani.

Cei doi se află acum în Los Angeles, unde Heidi Klum filmează pentru emisiune, și au fost fotografiați de câteva ori împreună – Tom a trecut pe la Heidi în pauzele de la filmări sau au fost văzuți părăsind restaurante împreună.

Heidi, părăsind un restaurant din LA împreună cu Tom Kaulitz.

În septembrie 2017, Heidi Klum s-a despărțit de iubitul său, Vito Schnabel, cu care a avut o relație care a durat 3 ani iar în februarie anul acesta declara, în emisiunea lui Ellen, că este „singură și gata de distracție'.

Acum, se pare că Heidi Klum trăiește (mai târziu cu 10 ani, ce-i drept) visul multor fete îndrăgostite de Tom Kaulitz pe vremea când trupa Tokio Hotel (din care acesta făcea parte alături de fratele său, Bill Kaulitz și încă doi membri) era la apogeul popularității!

Tom și Bill Kaulitz.

Citeste si:
Heidi Klum s-a despartit de Vito Schnabel

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people