Harry și Meghan sunt acum gazdele podcastului tău preferat

Harry și Meghan, ducii de Sussex, sunt acum gazdele unui podcast, și au făcut anunțul prin intermediul unui teaser amuzant în care s-au prezentat simplu, fără să-și folosească titlurile nobiliare.

Harry și Meghan sunt acum gazdele podcastului tău preferat

Harry și Meghan, adică ducii de Sussex, sunt acum gazdele unui podcast, și au renunțat la titlurile pompoase pentru a se prezenta simplu, utilizându-și doar prenumele, într-un teaser prin intermediul căruia își anunță noul proiect.

Cei doi au anunțat un parteneriat între compania lor de producție, Archewell Audio, și gigantul Spotify, postând un clip audio de două minute în care își demonstrează abilitățile de realizatori de podcasturi și anunță ce va conține podcastul lor. În teaser, cei doi se prezintă drept Harry și Meghan, iar ducesa de Sussex își încurajează soțul să vorbească primul.

Un comunicat de presă lansat de Harry și Meghan anunță că cei doi vor găzdui și produce podcasturi originale, „cu scopul de a uni comunitatea prin intermediul experiențelor împărtășite, poveștilor și valorilor. (…) Ce ne place la podcasturi este că că amintesc tuturor să ne oprim pentru un moment și să ascultăm cu adevărat, să ne conectăm cu ceilalți fără să fim distrași. Având în vedere toate provocările cu care a venit anul 2020, nu a fost nicicând un moment mai important să facem asta, pentru că, atunci când ne ascultăm unii pe alții și ne auzim poveștile ne amintim cât de legați suntem unii de alții.”

Prințul Harry și Meghan Markle anunță în teaser-ul audio că vor lansa un episod special de sărbători și chiar fredonează un cântecel în înregistrare: „vorbim cu câțiva oameni uimitori care își vor împărtăși amintirile care chiar spun ceva despre acest an, care a fost, știm toți, dificil pentru toată lumea.”

„Atât de mulți oameni s-au confruntat cu atâta durere anul acesta, trecând prin pierderi, o nesiguranță imensă, dar trebuie să recunoaștem că 2020 ne-a legat în feluri pe care nu ni le-am fi imaginat înainte, prin nesfârșite acte de compasiune și bunătate. (…) Uite ce trebuie să faceți: apăsați butonul Follow chiar acum.”, mai spun Harry și Meghan în primul lor mesaj în calitate de gazde ale podcastului, care se încheie cu remarca amuzantă a lui Meghan Markle la adresa soțului său: „Are o voce de podcast!”.

Cei doi și-au făcut debutul în crearea de conținut audio anul acesta, când au fost invitații podcast-ului Teenager Therapy, găzduit de elevii de la un liceu din California, de Ziua Internațională a Sănătății Mintale.

Citește și:
Un bărbat a încercat să o omoare pe Cher cu ani în urmă, a dezvăluit artista

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people