Cum arată noua viață a Ducilor de Sussex de când s-au mutat în Santa Barbara

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în sfârșit la casa lor, în Santa Barbara, California.

Cum arată noua viață a Ducilor de Sussex de când s-au mutat în Santa Barbara

Prințul Harry și Meghan Markle tocmai ce s-au mutat din casa lor din Los Angeles într-o altă proprietate din Santa Barbara – totul s-a desfășurat în secret, cel puțin până săptămâna trecută.

Două surse apropiate au descris pentru People ce a însemnat schimbarea pentru fostul cuplu regal și cum se pregătesc aceștia de a începe o nouă viață în Montecito. Potrivit lor, e printre primele momente de liniște și pace ale celor doi.

„Asta va rămâne casa lor”, precizează una dintre surse. „De când a venit Archie pe lume, totul a fost atât de agitat și multe lucruri au rămas în aer. N-a fost chiar ușor. Pentru prima dată, după mult timp, totul pare să se clarifice”.

Prințul Harry și Meghan Markle par să își adore noua lor casă – o spun chiar apropiații cuplului: „Amândoi iubesc California, iar Santa Barbara are o magie a ei – munții, oceanul, podgoriile, florile, grădinile. E foarte frumos”.

„Archie e foarte fericit, și are ceva spațiu să alerge liber”, au continuat aceștia să spună, subliniind că Archie e extrem de încântat de mutare, chiar și la vârsta lui fragedă. „Casa a venit la pachet și cu o construcție de joacă pe care va reuși să se cațere în scurt timp. Sunt încântați să se afle acolo și să devină parte a comunității. E o perioadă cu adevărat fericită pentru ei ca familie”.

Veștile au venit la doar câteva zile după ce Meghan Markle povestea cât de bine se simte să fie din nou acasă pentru The 19th* Summit, unde a vorbit și despre protestele Black Lives Matter. „Din punctul meu de vedere, nu e ceva nou să văd tot acest subcurent al rasismului și al părtinirii inconștiente, dar cred că schimbările la care asistăm chiar acum sunt ceva la care aștept cu nerăbdare să iau parte. Să iau parte prin a mă folosi de vocea mea, așa cum nu prea am putut în ultimul timp. Deci da, e bine să fii acasă”, a concluzionat actrița.

Rămâne de văzut ce vor reuși Harry și Meghan să facă acum că s-au stabilit în sfârșit în SUA – cei doi au renunțat la titlurile și îndatoririle regale la începutul anului, au locuit o perioadă în Canada și apoi s-au mutat pe coasta de vest a Americii. Până acum, Meghan Markle a dat voce unui documentar Disney+ despre elefanți iar Prințul Harry urmează să apară în documentarul Netflix Rising Phoenix, despre Jocurile Paralimpice.

Citește și:
Motivul pentru care Meghan Markle a vrut să se despartă de Prințul Harry

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people