Harrison Ford, aproape de a-si prabusi din nou avionul

Actorul Harrison Ford, in varsta de 74 de ani a fost implicat din nou intr-un incident care putea sa aiba urmari dezastruoase.

Harrison Ford, aproape de a-si prabusi din nou avionul

Harrison Ford este un colectionar de avioane vintage si ii place de asemenea sa zboare destul de des, el detinand licenta de pilotaj. El a fost, insa, de-a lungul timpului implicat in mai multe mici accidente de pilotaj, cel mai semnificativ fiind cel din 2015, cand avionul pe care il pilota s-a prabusit, suferind deteriorari serioase.

Luni insa, s-a intamplat din nou. Desi primise instructiuni clare despre locul in care sa aterizeze, Ford a ajuns sa aterizeze pe pista pentru taxiuri. Reprezentantul lui nu a declarat inca nimic despre incident.

Citeste si:
Cele mai bune tinute de la afterparty-urile de la Premiile Grammy

Reprezentantii Administratiei Aviatiei Federale au mai declarat ca se va deschide o ancheta pentru a descoperi exact de ce Ford nu a ascultat sfaturile turnului de control. Actorul ar putea sa primeasca doar o scrisoare de avertizare sau sa isi piarda dreptul de pilotaj, daca este gasit vinovat de violarea unor reguli.

Chiar daca a avut mai multe accidente aviatice minore, de-a lungul timpului, mai multi experti au admirat si laudat abilitatile de pilotaj ale starului. Desi s-a apucat de pilotaj la varsta de 52 de ani, Ford, in varsta de 74, are drept de pilotaj atata timp cat trece cu brio un examen medical pe care trebuie sa il faca la fiecare 2 ani ( chiar daca varsta maxima de pilotaj pentru unele tipuri de avioane este de 65 ani).

Chiar s-a facut un documentar despre pasiunea lui Ford pentru pilotaj, experti din domeniul aviatiei admirandu-i abilitatile si metodele prin care a reusit sa evite diverse evenimente dezastruoase de-a lungul timpului: Tot ce a facut a fost perfect.'

Citeste si:
Scarlett Johansson si Donatella Versace, premiate pentru activism la Gala amFAR

Se pare ca intr-adevar Harrison Ford este un pilot care isi pastreaza cumpatul si se descurca excelent in situatii de criza. Chiar daca a trecut prin nenumarate incidente, starul nu pare sa vrea sa renunte recent la pasiunea sa pentru zbor. Sunt asa de pasionat de zbor, incat deseori zbor peste coasta pentru un cheeseburger', a marturisit el in 2010.

Text: Marilena Iordache
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people