Hailey Baldwin și-a ales deja domnișoarele de onoare pentru nunta cu Justin Bieber

Nunta lui Hailey cu Justin se apropie, iar domnișoarele de onoare sunt o parte importantă a acesteia. Dar, Hailey știe ce vrea - și pe cine!

Hailey Baldwin și-a ales deja domnișoarele de onoare pentru nunta cu Justin Bieber

După cum probabil ai aflat deja, Hailey Baldwin și Justin Bieber s-au logodit foarte recent, iar viitoarea mireasă, aparent, a făcut deja câteva planuri. Kim Basinger, mătușa sa, a dezvăluit detalii pentru o publicație din State.

În timpul unui eveniment în L.A., actrița a spus: Oh, totul va fi distractiv', iar apoi a adăugat: Alaia și Ireland, ele vor veni la nuntă.' Alaia este sora de 25 de ani a lui Baldwin, iar Ireland este verișoara sa, adică fiica lui Basinger în vârstă de 22 de ani, din relația cu Alec Baldwin.

Happy 22nd birthday angel face. I love youuuuuuu. To many more

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Așa că, crede-mă, e cool! Cred că e drăguț. E un lucru foarte drăguț,' a mai completat Basinger.

Aparent, Baldwin a discutat deja planurile de nuntă cu familia, și, judecând după timpul extrem de scurt în care s-a petrecut logodna, o nuntă poate fi mai aproape decât ne așteptăm. Evident, atunci când știrea despre logodnă a apărut pe Instagram, Alaia și Ireland, dar nu numai, s-au grăbit să îi felicite pe cei doi îndrăgostiți.

Alaia, care s-a măritat în septembrie, a postat o poză cu Baldwin de la nunta ei, ca să o felicite. De la o mireasă la următoarea… felicitări sora mea mică cu ocazia acestui nou capitol entuziasmant! Te iubesc și vă doresc tot binele. Abia aștept să sărbătorim împreună!', a scris aceasta pe Instagram.

Baldwin i-a fost domnișoară de onoare Alaiei în New York, acolo unde s-a căsătorit cu Andrew Aronow.

little buttahhflyy

A post shared by Kelia Termini (@keliamoniz) on

Acum că știm care membri ai familiei vor veni din partea miresei, rămâne o singură întrebare: care dintre prietenele ei va fi numită domnișoară de oanoare? Dacă ar fi să ghicim, Kendall Jenner, Bella și Gigi Hadid, Justine Skye sau Kelia Moniz sunt pe listă!

Foto: Instagram

Citește și:
Justin Bieber și Hailey Baldwin se pregătesc deja de nuntă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people