Gwyneth Paltrow, dată în judecată pentru un accident la ski

Gwyneth Paltrow este dată în judecată, motivul fiind un accident petrecut la ski.

Gwyneth Paltrow, dată în judecată pentru un accident la ski

Gwyneth Paltrow este dată în judecată de un doctor din Utah, care a acuzat-o pe actriță că l-a accidentat pe pârtie în februarie 2016.

Terry Sanderson, bărbatul care a dat-o în judecată pe Gwyneth, susține că actriță era „lipsită de control” pe pârtie și l-a dărâmat, venind din spatele lui. În documentele obținute de KUTV, televiziunea locală din Utah, bărbatul a declarat că „Paltrow s-a ridicat, s-a întors și a continuat să schieze, lăsându-l pe Sanderson în zăpadă, grav rănit”.

Potrivit declarațiilor prezentate la tribunal la întregul incident a fost martor și un instructor de ski, acesta acuzaându-l pe Sanderson că el a fost de vină pentru accident. Bărbatul susține însă că acest instructor minte, totodată declarând că nu a făcut nimic pentru a-l ajuta în urma accidentului.

Terry Sanderson susține că a suferit un traumatism cranian, a avut patru coaste rupte și alte răni în urma accidentului. În plus, bărbatul a declarat că Gwyneth Paltrow „nu și-a asumat responsabilitatea” și a părăsit Resortul Deer Valley din Utah, unde ar fi avut loc accidentul.

Totodată, bărbatul a susținut o conferință de presă în care a explicat cum s-a simțit după accident: „o senzație de durere foarte mare, și creierul meu s-a simțit ca și cum ar fi fost injectat cu novocaină, nu știu cum să descriu asta.” Pentru acest accident Terry Sanderson a cerut o sumă impresionantă de 3.1 milioane de dolari.

Gwyneth Paltrow nu este însă dispusă să îi ofere această sumă, reprezentatul Goop declarând că procesul este lipsit de sens, așteptând totodată ca numele actriței să fie reabilitat.

Citește și:
Gwyneth Paltrow, acuzata de NASA de frauda

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people