Gwyneth Paltrow a organizat o cină cu o tematică inedită alături de cele mai cunoscute celebrități de la Hollywood

Gwyneth Paltrow a reușit să ne surprindă deoarece ea a organizat o cină cu adevărat inedită în care invitatele au venit nemachiate.

Gwyneth Paltrow a organizat o cină cu o tematică inedită alături de cele mai cunoscute celebrități de la Hollywood

După ce Gwyneth Paltrow a reușit să șocheze pe toată lumea atunci când a decis să comercializeze o lumânare care miroase precum vaginul ei, de data aceasta ea a organizat o cină cu o tematică diferită. Mai exact, invitatele trebuiau să vină nemachiate.

Actrița în vârstă de 47 de ani a fost gazda unei cine în Los Angeles, iar printre invitații la această cină s-au numărat unele dintre cele mai cunoscute celebrități de la Hollywood, precum Demi Moore, Kate Hudson, Alexandra Grant și Rumer Willis. Înainte de a veni, acestea au primit un kit care conținea unele dintre produsele pe care ea le comercializează.

„Fără make-up, fără filtru. O întâlnire uimitoare cu cele mai minunate femei de pe planetă”, a scris Gwyneth pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

No make up, no filter. An amazing gathering of some of the best women on planet earth #goopglow

O postare distribuită de Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) pe


„Despre noaptea trecută… am avut plăcerea să vorbesc cu @grantalexandra unul dintre cei mai strălucitori și talentați artiști. O petrecere frumoasă cu scopul de a celebra frumusețea așa cum este ea”, a spus Gwyneth Paltrow, alături de o fotografie cu Alexandra Grant, iubita actorului Keanu Reeves, și Demi Moore, nemachiate.

De asemenea, și actrița Demi Moore a postat aceeași imagine cu Alexandra Grant și Gwyneth Paltrow, alături de un mesaj inspirațional. „Ce seară incredibilă fără să fiu machiată alături de aceste femei extraordinare. Sunt extrem de bucuroasă. Vă mulțumesc amândurora pentru că ați împărtășit lumină, dragoste și înțelepciune. Frumusețea este mai mult decât ceea ce vedeți, este ceea ce simți. Sunt atât de recunoscătoare că am luat parte la o seară atât de impresionantă, memorabilă și importantă”, a scris Demi Moore.

Rachel Zoe a publicat o imagine alături de un mesaj prin care a dezvăluit că, deși nu avea încredere să vină nemachiată, ulterior a acceptat această inițiativă: „Ok, deci pentru persoanele care mă cunosc.. știți că niciodată nu ies din casă fără să îmi fac machiajul în 5 minute. Ei bine, noaptea trecută @gwynethpaltrow a găzduit o cină destul de intimă între fete și ne-a întrebat dacă putem veni fără machiaj. M-am simțit lipsită de încredere, iar atunci GP a făcut acest selfie și iată-mă. Mulțumesc prietena mea pentru că ne încurajezi să ne arătăm cu încredere naturalețea la orice vârstă.”

Citește și:
Gwyneth Paltrow vinde o lumânare parfumată care miroase, aparent, precum vaginul ei

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people