Greșeala pe care familia regală a făcut-o în legătură cu Archie, fiul nou-născut al Ducelui și Ducesei de Sussex

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul nou-născut al Prințului Harry și al lui Meghan Markle s-a născut luni dimineața, în Windsor.

Greșeala pe care familia regală a făcut-o în legătură cu Archie, fiul nou-născut al Ducelui și Ducesei de Sussex

La scurt timp după ce Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit numele fiului lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, familia regală s-a asigurat că cel mic va primi propria pagină pe website-ul lor. Deși gestul este admirabil, a existat o mică greșeală pe care fanii au observat-o numaidecât: familia regală a introdus copilul drept „primul copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge” – adică al Prințului William și al lui Kate Middleton.

„Cred că vorbesc în numele tuturor celor care au lucrat la povestea bebelușului Sussex când spun că astfel de greșeli ni se întâmplă tuturor atunci când suntem oboșiți”, a scris o persoană pe Twitter, alături de mesajul de pe site.


Bineînțeles, așa cum internetul este obișnuit să atragă atenția asupra unui astfel de moment într-un mod amuzant, comentariile nu au întârziat să apară. „Cineva trebuie să-i spună lui Katherine că doar ce a născut un copil fără știrea ei” sau „I-a anunțat cineva pe Ducele și Ducesa de Cambridge? Am impresia că nu știu” sunt doar două dintre aluziile ironice la adresa erorii de pe website-ul familiei regale.

Ieri, Meghan și Harry au avut prima apariție alături de fiul lor în St. George Hall de la Castelul Windsor, acolo unde au avut și recepția nunții în luna mai a anului trecut. Întrebată de reporteri cum se simte în noul rol de mamă, Meghan a răspuns: „Este magic. Am alături doi dintre cei mai buni băieți din lume, deci sunt foarte fericită.”

Câteva ore mai târziu, cuplul a anunțat numele fiului lor printr-o postare pe Instagram: „Ducele și Ducesa de Sussex sunt încântați să anunțe că și-au numit fiul Archie Harrison Mountbatten-Windsor. În această după-amiază, Înălțimile Lor Regale i-au făcut cunoștință Majestății Sale, Regina, cu cel de-al optulea strănepot al său, la Castelul Windsor.”

Citește și:
De ce copilul lui Meghan Markle și Prințul Harry nu are titlu regal

Foto: Instagram, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people