Gina Pistol și Smiley, imagini inedite din vacanță

Gina Pistol și Smiley se află în vacanță în Grecia și își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu imagini inedite.

Gina Pistol și Smiley, imagini inedite din vacanță

Gina Pistol și Smiley se află într-o vacanță în Grecia, alături de Speak și iubita lui, Ștefania. Cu această ocazie, Gina Pistol și Smiley împărtășesc pe rețelele de socializare imagini cu ei, spre încântarea fanilor. 

Gina Pistol a publicat o fotografie inedită cu ea însărcinată, la câteva zile după ce ea și Smiley au făcut publică vestea că vor deveni părinți, după ce în presă existau de multă vreme astfel de speculații.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol) pe

„Vă pupăm din vacanță”, a scris artistul pe Instagram alături de o fotografie cu Gina.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Va pupam din vacanta!

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cine a pozat cel mai bine? 😂 @smiley_omul @cristinaa.stefaniaa @iamspeak

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol) pe

Gina Pistol și Smiley au confirmat că vor avea un copil împreună prin intermediul unui video emoționant intitulat „Noi acum înseamnă 3”, publicat pe contul de YouTube al artistului, în care povestesc pe larg motivul pentru care nu au făcut publică vestea. „Vestea că vom avea un copil împreună a fost o mare surpriză pentru amândoi și am preferat să păstrăm vestea asta pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este o surpriză până la capăt. (..) Nu am ținut-o secret pentru că nu voiam să știe lumea la un moment dat, doar că așa e în primul trimestru, trebuie să fii sigur că totul e așa cum trebuie.” 

Cei doi au dezvăluit că vor avea o fetiță și au povestit cum se văd în postura de părinți. „Când am aflat că e fetiță, m-am emoționat mai tare. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil, a spus Smiley. „Eu voi fi o mamă foarte înțelegătoare și o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber”, a adăugat Gina Pistol.

Citește și:
Chiara Ferragni este însărcinată pentru a doua oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people