Gina Pistol, mărturisiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Gina Pistol a vorbit deschis pe rețelele de socializare despre problemele de sănătate pe care le are în această perioadă.

Gina Pistol, mărturisiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc pe Instagram care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă în această perioadă. Vedeta le-a cerut celor care au trecut prin experiențe similare și o serie de sfaturi cu privire la soluțiile pe care le-au găsit pentru a trece peste aceste probleme. 

„După ce că am început să fac urticarie din cauza stresului… Eu așa cred. Nu știu, am o programare pe 9 (n.r.: decembrie) la un imunolog. Deci după ce am făcut urticarie, mai nou, mi-a ieșit și herpes. Le-am bifat aproape pe toate. Dacă mai este cineva pe aici care se confruntă cu problema asta, cu urticaria, lasă-mi mesaj și spune-mi care este cauza la tine și ce soluție ai găsit. Eu nu înțeleg de ce. Pur și simplu. Ori mă mănâncă palmele, ori tălpile, ori îmi apar pe corp. Apar și dispar”, a povestit Gina Pistol pe Instagram. 

Gina Pistol a devenit pentru prima dată mamă pe 9 martie 2021. Vedeta și partenerul ei, Smiley, au fost discreți până acum în ceea ce o privește pe fiica lor, Josephine. Cei doi continuă să protejeze intimitatea fiicei lor, căreia nu i-au arătat încă fața în imaginile pe care le postează deseori pe social media, acolo unde își țin la curent fanii cu diferite activități din viața personală și profesională.

Recent, Gina Pistol a fost invitată în podcast-ul găzduit de Speak, „La fileu”, ocazie cu care a vorbit despre rolul de mamă și provocările pe care le-a întâmpinat până acum când vine vorba de creșterea fiicei ei, Josephine. Vedeta a ținut să precizeze că partenerul ei, Smiley, este extrem de implicat. Însă recunoaște că decizia de a nu angaja o bonă s-a dovedit a fi destul de solicitantă pentru amândoi.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux”, a spus Gina Pistol.

Citește și:
Nicole Cherry răspunde criticilor din social media: „Calmați-vă, vă rog!'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people