Gina Pistol face primele declarații după ce a devenit mamă pentru prima dată

Gina Pistol a devenit de curând mamă pentru prima dată, iar recent a făcut primele declarații despre experiența nașterii și acest nou rol din viața ei.

Gina Pistol face primele declarații după ce a devenit mamă pentru prima dată

Gina Pistol și partenerul ei, Smiley, au devenit părinți pentru prima dată pe 9 martie. Fanii celor doi au fost curioși să afle cât mai multe detalii despre fiica lor, Josephine Ana Maria.

Recent, Gina Pistol a făcut pe contul ei de Instagram primele declarații cu privire la experiența nașterii și rolul de mamă. Prezentatoarea TV a mărturisit cu sinceritate că nu este ușor, mai ales acum când este la început. „M-am întors, nu pentru mult timp. Nu am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, Doar că na, nu-i ușor deloc. Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor. Mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moașă, pediatru, uiți în momentul în care pășești în casă.”

În ceea ce îl privește pe Smiley, el este un tată implicat și un mare sprijin pentru Gina Pistol, care a declarat că artistul se descurcă foarte bine în acest nou rol din viața lui. „Ne-am descurcat, suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei! Se descurcă foarte bine, incredibil de bine. Este minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă. Este minunat, uiți de tot greul.”

Gina Pistol a vorbit și despre recuperarea după naștere. „Fizic după operație mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguțe zile din viața mea și vă spun sincer! Nu, nu au fost!”, a mărturisit Gina Pistol într-o serie de Instastories.

În ciuda faptului că până acum Gina Pistol și Smiley nu au publicat imagini cu fetița lor, cei doi au dezvăluit numele acesteia, și anume Josephine Ana Maria. Artistul a povestit în emisiunea „Vorbește Lumea” de pe PRO TV cum au ales numele micuței lor. „Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele.”

„Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria (care este numele de familie al artistului). În familie nu avem numele Ana. Noi îi spunem Josephine”, a adăugat Smiley în emisiunea de pe PRO TV.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproape patru ani, însă și-au dorit să își țină povestea de dragoste pe care o trăiesc cât mai departe de ochii presei. În urmă cu un an, cei doi și-au făcut publică relația și au apărut tot mai des împreună pe social media, spre încântarea fanilor.

Citește și:
Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță alături de cei doi copii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people