Gina Pistol, dezvăluiri despre viața de familie. Cum se descurcă prezentatoarea TV și Smiley cu micuța Josephine: „Cel mai bun exercițiu”

Gina Pistol a dezvăluit cum arată diminețile în familia lor, micuța Josephine fiind plină de energie.

Gina Pistol, dezvăluiri despre viața de familie. Cum se descurcă prezentatoarea TV și Smiley cu micuța Josephine: "Cel mai bun exercițiu"

Gina Pistol și Smiley au în această perioadă un program foarte încărcat, însă nu neglijează timpul petrecut cu fiica lor. Prezentatoarea TV este prinsă cu filmările de la „Chefi la cuțite”, iar artistul se pregătește de etapa live a emisiunii „Vocea României”. Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că au o rutină foarte importantă, iar micuța Josephine îi ține tot timpul activi.

Gina Pistol, despre viața de familie

Într-un interviu pentru TVMania, Gina Pistol a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, în ciuda programului încărcat, dar și al deliciilor de care are parte în bucătăria chefilor de la Antena 1. Prezentatoarea TV este înconjurată de tentații culinare, iar pe unele nu le poate refuza. Cu toate acestea, vedeta se menține într-o formă excelent, iar secretul ei constă în exercițiile de acasă.

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult.”, a spus vedeta pentru TVMania.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

La fel ca orice copil, Josephine este foarte curioasă de lucurile din casă, iar recent a descoperit trusa de machiaje a mamei sale. Gina Pistol a povestit cum micuța vine tot timpul lângă ea atunci când își pregătește ținutele și este foarte curioasă să atingă fardurile și pensulele de machiaj.

„Cred că preferă livingul, pentru că  este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege. Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii”.

Citește și:
Lia Bugnar a vorbit despre despărțirea de Anghel Damian și cum s-au întâmplat lucrurile

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people