Gigi Hadid a publicat prima fotografie cu ea de când a născut pentru a transmite un mesaj important

Gigi Hadid le-a dezvăluit fanilor că a votat alături de fiica ei, care s-a născut în urmă cu o lună și îi îndeamnă și pe ei să își exercite acest drept.

Gigi Hadid a publicat prima fotografie cu ea de când a născut pentru a transmite un mesaj important

Gigi Hadid a publicat prima fotografie cu ea de când a născut, în urmă cu o lună, pentru a le transmite fanilor un mesaj important. Modelul își îndeamnă fanii să voteze pentru alegerile prezidențiale de pe 3 noiembrie 2020.

„Am votat prin corespondență săptămâna trecută cu fiica mea lângă mine, pentru America pe care vreau să o vadă; dar nu doar pentru noi – pentru colegii americani mai puțin privilegiați, cu speranța unei națiuni unite, care este empatică, dar și pentru un lider plin de compasiune, a scris Gigi Hadid pe Instagram, alături de o serie de fotografii cu detaliile despre vot.

Gigi Hadid a dezvăluit că este însărcinată în cadrul unui interviu video cu Jimmy Fallon, difuzat în emisiunea The Tonight Show With Jimmy Fallon, după ce mai multe surse afirmau că modelul și Zayn Malik vor deveni pentru prima dată părinți.

Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, și partenerul ei, Zayn Malik, de 27 de ani, au anunțat că au devenit părinți pe 24 septembrie. „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Este imposibil să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum. Dragostea pe care o simt față de această mică ființă este dincolo de înțelegerea mea. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru să o numesc a mea și fericit pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris Zayn Malik la vremea respectivă.

Gigi Hadid a publicat și ea pe Instagram o postare în care anunță că a devenit mamă, alături de un mesaj special. „Fiica noastră a venit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. O iubesc atât de mult!”, a fost mesajul scris de model.

În ceea ce privește rolul de părinți, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Us Weekly că atât Gigi, cât și Zayn „se descurcă minunat în rolul de părinți și sunt încântați de fetița lor. Amândoi sunt foarte fericiți. Gigi este foarte entuziasmată de faptul că a devenit mamă și apreciază fiecare moment.”

Citește și:
Primele imagini cu Onyx, fiul lui Iggy Azalea

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people